Vacature Junior Full-stack developer - Apeldoorn

Apeldoorn

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Deze organisatie ontwikkeld slimme cloudsoftware om organisaties beter te managen. Hierbij kun je denken aan een sociaal intranet, of bijvoorbeeld een documentmanagementsysteem. Inmiddels helpen zij bijna 5.000 organisaties in binnen- en buitenland. Ze hebben een platform ontwikkeld welke voor iedere klant als maatwerk in te richten is.

Er werken inmiddels zo’n 20 collega’s, van sales en marketing tot en met development, en een 2-tal collega’s voor support. De sfeer is erg collegiaal en ontspannen. Ondanks de technische insteek van hun product geloven ze erg in creativiteit. Ze willen het beste uit zichzelf halen en gebruik maken van de nieuwste technieken. Dit kan alleen wanneer iedereen de vrijheid voelt om creatief te zijn, en over nieuwe oplossingen/methodes/technieken na te denken.

Wat ga je doen?

Ze zijn op zoek naar een enthousiaste full-stack developer die wil werken met de nieuwste technieken; PHP7.4, TypeScript, Angular, Doctrine2, Symfony 5, Docker, etc. Samen met je collega’s werk je mee aan het ontwerpen en realiseren van gave features die hun software verrijken.

Je kunt rekenen op de ondersteuning van medior- en senior developers om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Je werkt hier aan één product en dat doen ze op zeer hoog niveau. Geen gehaaste projecten dus maar de rust om iets goed neer te zetten en écht de diepte in te gaan.

Het platform bestaat uit een breed ecosysteem; een grote client-side Web App die communiceert met een RESTful webservice, diverse back-end systemen en dit alles volledig gedeployed in Docker-containers. In het grote bereik van hun ecosysteem ligt er voor eenieder een uitdaging om zijn kennis te verdiepen en te verbreden.

Wie ben jij?

  • Je bent ambitieus, en wilt het beste uit jezelf én je collega’s halen
  • Je wilt op een serieus niveau software ontwikkelen
  • Je hebt een IT gerelateerde opleiding afgerond op HBO- of WO-niveau
  • Je hebt naast je studie al enige relevante ervaring opgedaan (pré)

Aanbod:

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband biedt deze werkgever goede secundaire voorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, een pensioen, reiskostenvergoeding en leuke bedrijfsuitjes. Hiernaast is er altijd een goed gevulde koelkast, royale lunch en hanteren ze flexibele werktijden. En niet onbelangrijk, heel veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Enthousiast?

Voor meer informatie of om te solliciteren op deze vacature kun je jouw cv mailen naar onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures