Vacature Senior .net developer - Apeldoorn

Apeldoorn

Werken voor Nederland
 • Werken voor Nederland Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

“Wil jij, net als ik, dagelijks IT-oplossingen leveren die bijdragen aan simpelere en snellere processen binnen de Belastingdienst? En waarvan burgers en bedrijven profijt hebben? Dan maak ik graag kennis met je.” Robert-Jan Borst, teamleider bij de Belastingdienst.

Het organisatieonderdeel Generieke Business-Services van de Belastingdienst werkt met de nieuwst mogelijke ontwikkeltools en realiseert diverse voorzieningen. Van ontbrekende onderdelen voor onze primaire processen tot volledige voorzieningen voor heffen, (aansluiting  op) innen, toezicht, bedrijfsvoering en mededelen. Ook ontwikkelen we scripts (robots) waarmee we handmatige processen volledig kunnen automatiseren. Deze werkzaamheden vinden plaats in kleine en zelfsturende teams die samen met de business een passende ontwikkelmethodiek kiezen, zoals Scrum, Kanban of waterval. Onze projecten duren nooit langer dan vier maanden en leveren altijd toegevoegde waarde voor onze uitvoerende organisatie en burgers en bedrijven in Nederland.

In jouw rol van senior .Net-developer til je met je kennis onze applicaties naar een hoger plan. Jouw dag begint meestal met een sessie waarin je teamleden van LIV vertellen waar zij staan in het project, wat goed gaat en wat minder goed. Omdat jij van alle markten thuis bent, adviseer je probleemloos je collega’s en sta je de junior .NET-developers bij in hun werkzaamheden. Je stuurt en coacht jouw team en hebt hierbij oog voor zowel de relatie als het resultaat. Vakinhoudelijk kan niemand om je heen: jij bent de vraagbaak bij uitstek én pakt de verantwoordelijkheid om werkzaamheden goed te stroomlijnen. Daarnaast treed je namens de ontwikkelteams op als spreekbuis richting zowel in- als externe stakeholders. 

Als senior .Net-developer zet je je expertise ook tijdens de uitvoering in. Je reviewt detailontwerpen van applicaties en bouwt applicatiecomponenten op basis van gedetailleerde ontwerpspecificaties. Uiteraard documenteer je de bouwtesten en zorg je dat applicaties binnen de infrastructuur geïntegreerd worden. Zijn er incident- en probleemmeldingen? Dan handel je die netjes af. 

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Robert-Jan Borst? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? 
Neem dan contact op met Robert-Jan.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt hbo-niveau en bij voorkeur een diploma in een relevante richting.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring met de ontwikkeling van complexe webgebaseerde en servicegeoriënteerde enterprisesystemen.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het opstellen van coderingsrichtlijnen en kunt infrastructurele en technische aanpassingen in het IT-landschap bedenken en realiseren.
 • Je hebt ruime kennis van de Microsoft-technologieën ASP, C#, .Net Framework 4, Visual Studio 2015, MVC en SQL.
 • Je hebt kennis van ontwikkelprocessen zoals scrum, agile, TDD en RUP.
 • Je kunt objectgeoriënteerde softwareoplossingen bedenken en implementeren op basis van de mogelijkheden van Visual Studio en bent bekend met de laatste ontwikkelingen in .Net-omgevingen.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.

Jouw competenties

 • zelfontwikkeling
 • communiceren
 • samenwerken
 • resultaatgerichtheid
 • flexibiliteit

Herken jij jezelf ook hierin?
Zelfstandig werken en binnen een team opereren: jij kunt het beide uitstekend. Samen met specialistische collega's ga je elke dag opnieuw voor het beste resultaat. Dat doe je het liefst in een goed gestructureerd proces, zodat jij en je team overzicht houden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wilt jezelf altijd blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Waar jij energie van krijgt? Van state-of-the-art-applicaties die bijdragen aan de professionelere dienstverlening van onze organisatie. Je duikt enthousiast in verschillende projecten en gaat altijd voor ijzersterke applicaties.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.279 - € 5.039 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 11
 • Salaris­omschrijving

  In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

 • Maand­salarisMin €3.279 – Max. €5.039 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur -
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden. Wij bieden je een inwerkprogramma aan en afhankelijk van je opleiding en werkervaring een opleiding en/of training. Gedurende deze periode is het niet mogelijk om in deeltijd te werken. Als je deze periode hebt afgerond en bij goed functioneren, krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Als je de opleiding niet succesvol afrondt, wordt jouw arbeidsovereenkomst tussentijds beëindigd of niet verlengd. Voor de interne kandidaat geldt dan dat die wordt teruggeplaatst naar zijn oorspronkelijke organisatieonderdeel en wordt belast met werkzaamheden die gelijk of gelijksoortig zijn aan die van de oorspronkelijke functie.

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.

Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Medewerkers van de Belastingdienst die korter dan drie jaar in hun huidige functie werkzaam zijn of bezig zijn met een startopleiding of inwerktraject verzoeken we om in hun motivatiebrief duidelijk aan te geven wat de reden is om binnen de termijn van 3 jaar te solliciteren.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie.

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten) evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen heel verschillende vakgebieden. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen serieus werk maken van Nederland. Lees hun verhalen waarin zij zelf vertellen wat hun werk zo boeiend maakt.

lees meer

Contactpersoon Werken voor Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures