Vacature Senior Java developer - Apeldoorn

Apeldoorn

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

houd jij er van om een echt gevoel van eigenaarschap te hebben over je product? Wil je graag dingen optimaliseren en versnellen en is de kwaliteit van je code voor jou belangrijk? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Mijn opdrachtgever, gevestigd in Apeldoorn, is een opkomende speler in de markt voor software producten gericht op Verenigingen van Eigenaren (VvE). Functioneel gezien is dit toepassingsgebied enorm interessant, omdat er een grote diversiteit aan business logic samenkomt in één product. Jouw gebruikers regelen namelijk inkoop, administratie, incasso, onderhoudsplanning, uitvoer van reparaties en bestuurlijke issues allemaal centraal via jouw product. Hierdoor bereiken ze tijdswinst, kostenbesparing en vooral duidelijkheid. Door vertaald naar de techniek geeft deze brede functionaliteit mooie uitdagingen qua architectuur, koppelvlakken en user interface.

Het development team is klein, maar groeiend en heeft voor de komende tijd leuke technische uitdagingen op de planning staan. Er is een doelarchitectuur vastgesteld met mooie technieken (Java, Angular 8, AWS Lambda, Cloudformation, Docker), waarin alle nieuwe ontwikkelingen gebouwd zullen worden. Daarnaast is er de noodzaak om (delen van) bestaande legacy code uit te faseren en te herbouwen binnen de nieuwe architectuur.

Met de groei van het team ontstaat er ook meer behoefte aan een moderne Agile/DevOps set van processen en tooling en een meer gecentraliseerde aanpak op het gebied van kwaliteit. Allemaal zaken waar jij een bijdrage aan kunt leveren en dat betekent weer dat je ook echte invloed hebt op de inhoud van je werk.

Wat kan jij verwachten
Samen met de Lead Developer en de andere teamleden krijg je veel vrijheid om functionele vraagstukken zelf te voorzien van de juiste technische oplossing. Als jij graag initiatief neemt in dit soort zaken zal je hier prima op je plaats zijn. verder kunnen we nog noemen:

  • Zeer aantrekkelijke set technieken en focus op doorlopende innovatie;
  • Echte product ontwikkel omgeving zonder maatwerk implementaties;
  • Prettig en informeel team met groeipotentie;
  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wordt er van jou verwacht
Ik ben op zoek naar iemand met een brede interesse in techniek. Je kunt hier bijdragen aan zowel de Java backend als onze AWS infrastructuur en Angular UI, dus het is wel van belang dat je op twee van de drie gebieden thuis bent, of minimaal enthousiast wordt van de kans om hierin nieuwe kennis op te doen. Verder wordt er gelet op:

  • Innovatieve visie op software development en leergierigheid;
  • Minimaal drie jaar ervaring met software ontwikkeling in Java binnen een Agile omgeving. Het is een pré als je al hebt gewerkt aan productontwikkeling;
  • Voorkeur voor gestructureerd werken en aandacht voor kwaliteit;
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Armand Bisoen (088 – 321 8 123 of 0637017972) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar

Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Apeldoorn