Vacature Fullstack developer (PHP, Node.js, TypeScript) - Apeldoorn

Apeldoorn

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Niet bang om de oversteek van back-end naar front-end en weer terug te maken, alsof deze twee wereld samenvloeien? Heb je aantoonbare ervaring met PHP, TypeScript en webdevelopment en wil je hier graag verder in groeien? Voor een organisatie in de regio zijn wij per direct op zoek naar een medior of senior fullstack developer.

De organisatie:

Zo’n 15 jaar geleden is de oprichter en eigenaar gestart met als doel andere ondernemers te helpen met slimme software. Inmiddels helpen zij ruim 4000 organisaties in binnen- en buitenland. Klanten managen hun processen in het systeem, gebruiken het als kwaliteits- of documenten managementsysteem of zelf als sociaal intranet. Veel klanten zien de software als hun rode draad in de organisatie, het helpt hen om werkwijzen helder vast te leggen, processen en procedures te beschrijven en de kennis die aanwezig is optimaal in te zetten.

In totaal werken er inmiddels zo’n 20 collega’s. Het kantoor is goed bereikbaar voor zowel OV als eigen vervoer, met parkeerplek voor de deur.

De functie:

Je werkt hier aan één product en dat doen ze op zeer hoog niveau. Geen gehaaste projecten dus maar de rust om iets goed neer te zetten en écht de diepte in te gaan. Geen ‘’website bouwen’’, maar een complexe enterprise-applicatie waar duizenden organisatie gebruik van maken. Het platform bestaat uit een breed ecosysteem; een grote client-side Web App die communiceert met een RESTful webservice, diverse back-end systemen en dit alles volledig gedeployed in Docker-containers. Ze houden van hoogwaardige software. Het web heeft hun focus, in de breedste zin; van hoogwaardige Typescript in browser, via moderne PHP naar grote backend systemen, zoals Workflow engines en Job Schedulers. In het grote bereik van hun ecosysteem ligt er voor eenieder een uitdaging om zijn kennis te verdiepen en te verbreden. Ook al je al jaren meedraait😉

Als developer ben je medeverantwoordelijk voor bepaalde onderdelen van de code. De lijnen binnen het team zijn kort, iedereen kent zijn kwaliteiten en weet waar hij/zij goed in is. Je wordt gestimuleerd nieuwe technieken toe te passen en levert input over innovaties die zij zouden kunnen doen.

Eisen:

 • Je hebt een IT gerelateerde opleiding afgerond op HBO- of WO-niveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring
 • Je hebt kennis en ervaring in o.a. PHP en Symfony, Node.js en Typescript
 • Design Patterns zoals ORM, MVC/MVVM spreken je aan
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Angular

Aanbod:

 • Een passend salaris, indicatie tot €4500,- bruto per maand
 • Een werkweek van 32, 36 of 40 uur met flexibele werktijden
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijdscontract
 • 25 vakantiedagen 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding (0,19 cent per kilometer of OV vergoed)
 • Pensioenregeling
 • Dagelijks verzorgde lunch
 • Training en opleiding in overleg
 • Leuke uitjes en een bedreven team van professionals om je heen!

De voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio, maar ze staan altijd positief tegenover nieuwe ideeën!  Voor meer informatie en om te solliciteren op deze gave functie kan je je cv mailen naar onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures