Vacature Technisch specialist - Apeldoorn

Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare
 • PinkRoccade Healthcare Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw steentje bijdragen aan het verbeteren van onze dienstverlening
Elke dag zorgt PinkRoccade Hosting Services voor de applicaties bij ziekenhuizen, apotheken en huisartsen, care-organisaties en GGZ-instellingen. Dit doen we door cloud- en managed services aan te bieden. De dienstverlening vindt 24 uur per dag plaats, met een hoge beschikbaarheid voor de verschillende zorgapplicaties. Dit stelt specifieke eisen aan onze omgevingen én aan onze beheerders. Als professionals begrijpen we de impact van niet werkende kritische applicaties en gaan ver voor het tevreden houden van onze klanten. Deel jij onze passie voor zorg en ICT?

Net als wij, snap je dat de beschikbaarheid en continuïteit van systemen in de zorg cruciaal is
Vandaag, morgen en in de toekomst. Als betrokken en gedreven specialist zet jij jouw onbetwiste technische kennis en visie in. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en de tooling rondom monitoring en de IT Service Management processen, waarmee we het dagelijkse beheer van onze klantomgevingen regelen. Je zorgt ervoor dat deze systemen beschikbaar zijn en onze klanten optimaal ondersteunen. Je werkt nauw samen met de interne Klantenteams en de andere Business Technology onderdelen. Communicatieve skills zijn daarom naast IT-kennis belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 
Daarnaast ondersteun je de organisatie actief op het gebied van informatiebeveiliging, awareness en de generieke tooling in onze multicloud omgeving. Sterker nog, jij zoekt continu naar verbetering, kijkt verder dan je neus lang is, deelt je bevindingen en ideeën en krijgt alle ruimte om deze ook te realiseren.
In de werkverdeling verwachten we dat je ongeveer de helft van je tijd zult besteden aan het beheren van de tooling. De overige tijd zal je actief zijn op het gebied van informatiebeveiliging. Binnen deze rol heb je de ruimte om (meer) kennis op te bouwen over informatiebeveiliging en je hier verder in te ontwikkeling. Uiteraard krijg je daarin begeleiding en ondersteuning van onze Security Officer en jouw manager.

Welkom bij PinkRoccade Hosting Services
Op het hoofdkantoor van PinkRoccade in Apeldoorn staat jouw laptop bij de businessunit Hosting Services al klaar. Hoewel we op dit moment door de huidige maatregelen (bijna) volledig vanuit huis werken. Ook in de toekomst zullen samen kijken naar een prettige balans / combinatie tussen werkzaamheden vanuit huis en op kantoor. Jouw collega's zijn stuk voor stuk inhoudelijke experts. Iedereen staat voor elkaar klaar en werkt graag samen. De gedrevenheid van dit team is groot en je collega's weten precies waarom ze het doen. Er wordt hard gewerkt en de druk van het maatschappelijk belang is voelbaar. Toch is er ook altijd ruimte voor humor en gezelligheid.

En er is meer
PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS staat nu al ruim op 85 VMS-bedrijven, ruim 3200 ervaren specialisten in Europa en het aantal neemt snel toe. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc. Topicus.com Inc is op haar beurt onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld in Verticale Markt Software. TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma's o.a. gericht op leiderschapsontwikkeling. Jouw ambities waarmaken? Door de constante groei van de organisatie zijn de persoonlijke ontwikkel mogelijkheden eindeloos.

lees meer

Functie-eisen We matchen met elkaar als jij
 • een afgeronde IT opleiding hebt (bij voorkeur hbo).
 • vanaf zo'n 3 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol.
 • ambitieus bent en jezelf verder wilt ontwikkelen professioneel en persoonlijk vlak.
 • een communicatief sterke gesprekspartner bent voor onze interne teams en klanten.
 • resultaat- en klantgericht bent; je weet hoe de klant optimaal kunt faciliteren.
 • een gezonde dosis humor en een positieve instelling meebrengt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat mag je van ons verwachten?
Je start in een nieuwe rol welke je naar eigen inzicht en samen met ons mag gaan vormgeven en inrichten. Je krijgt de mogelijkheid om je talenten bij ons verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld als je je verder wilt specialiseren op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast bieden wij jou:
 • een goed salaris.
 • uitzicht op een vaste aanstelling.
 • een laptop en telefoon (met bijbehorend abonnement) van de zaak, zodat je goed bereikbaar bent.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 bijkopen.
 • een goede pensioenregeling.
 • 8% vakantiegeld.
 • een jaarlijkse bijdrage van € 450,- bruto.
 • een prestatieafhankelijke winstuitkering.
 • toegang tot onze collectieve verzekeringen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV's, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Apeldoorn