Vacature PHP Programmeur - Apeldoorn

Apeldoorn

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij graag aan next level applicaties en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Heb je kennis of interesse in technieken als ElasticSearch en TDD en werk je graag aan langlopende projecten? Dan is dit je kans! Breng je carrière naar een volgend niveau!

Binnen het IT-team is er echt een duidelijke scheiding tussen front-end en backend. Momenteel werken er 3 frontenders en 6 backenders. Er is nu weer plek voor een goede backend PHP Programmeur die kennis in wil brengen, maar ook wil opdoen. Vanwege de groei die ze meemaken bieden ze namelijk een goed werkklimaat om met het bedrijf mee te groeien. Het is een relatief jong bedrijf waarbij de jongste 19 jaar is en de oudste 32 jaar. Dit is één van de mede eigenaren zelf die vanuit huis het bedrijf is gestart 10 jaar geleden.

Er wordt gewerkt met een Agile-werkmethode die afgeleid is van SCRUM. Belangrijk daarbij is dat het team zelf bepaalt hoe de planning eruit ziet. Een van de eigenaren ontwikkelt zelf ook nog, maar neemt hierbij dezelfde rol in als jij. Je krijgt dus alle ruimte om eigen inbreng te leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om op locatie te werken bij klanten. Dit is hoogstens 1 dag per week en hangt er puur vanaf of je dit zelf wilt. Het geeft je wel de mogelijkheid om dichter bij het vuur te opereren en ook direct met klanten te sparren over het technisch en functioneel ontwerp. In een recent project hebben ze aan de hand van data analytics een belangrijk deel van een werkproces geautomatiseerd. Ze hebben een klantenportaal gebouwd waarbij aan de hand van feedback en predictive data bestellingen automatisch worden klaar gezet terwijl hiervoor altijd telefonisch contact vereist was.

Eén van de stelregels van het bedrijf is dat je het werk iedere dag een stukje beter moet willen doen. Zo worden nieuwe technieken nauwlettend in de gaten gehouden en met enige regelmaat geïmplementeerd. Mocht je bv. kennis hebben van ElasticSearch, TDD en Laravel kun je hier je hart ophalen, want dan kun jij een belangrijke rol spelen in de verdere uitrol hiervan. Verder wordt er ook jaarlijks een Europese Conferentie bezocht om iedereen scherp te houden waar ook altijd een mooi uitje aan vast wordt gekoppeld.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk of denk niveau met een IT gerelateerde opleiding/achtergrond;
 • Gedegen kennis van PHP en aanverwante technieken;
 • Ervaring met TDD, ElasticSearch, Laravel is een pre;
 • Je vindt het leuk om aan langlopende en complexe projecten te werken;
 • Je bent analytisch sterk en werkt gestructureerd.

lees meer

Overige info
 • Een uitstekend salaris mét volledige reiskostenvergoeding;
 • Gezamenlijke lunch op kosten van de zaak;
 • Leuke teamuitjes;
 • En één keer per jaar met het team naar een Europese conferentie!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je komt te werken bestaat inmiddels 10 jaar en helpt grote spelers als de Rabobank, de Hockeybond en Eredivisie clubs. Voor deze klanten worden er langlopende projecten uitgevoerd en complexe applicaties of portalen ontwikkeld. Door de complexiteit van deze projecten wordt er echt maatwerk geleverd en worden er lange termijn relaties met klanten opgebouwd. Vanwege de groei gaan ze nog dit jaar naar een nieuwe locatie vlakbij het station van Apeldoorn verhuizen. Ook staat er in november een conferentie gepland in Portugal waar ze met het hele team naartoe gaan. Genoeg veranderingen waar jij als PHP Programmeur dus je bijdrage aan kunt leveren!

lees meer

Contactpersoon Cindy Engel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!