Vacature Frontend Developer innovatieve applicaties - Apeldoorn

Apeldoorn

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Draag jij graag bij aan complexe en innovatieve software oplossingen? Werken op kantoor of op locatie bij de klant? Ben jij er van overtuigd dat jij je op zowel frontend als persoonlijk vlak altijd kunt blijven ontwikkelen? Lees dan nu verder over deze mooie kans in Apeldoorn!

Als frontend developer werk je zelfstandig en in teamverband aan maatwerkapplicaties voor verschillende klanten. Deze werkzaamheden verricht je op klantlocatie of op het kantoor in Apeldoorn waarbij je werkt in kleine, Agile teams. Je bent betrokken bij het gehele innovatie proces en heb tinvloed op de eerste schets, maar presenteert ook het prototype. Taken die daarbij komen kijken is het ontwikkelen van user interfaces en het professioneel laten verlopen van het gehele proces: van testen tot bouwen en beoordelen. De opdrachten waarop je wordt ingezet zijn afhankelijk van jouw ambities. Wil je je bijvoorbeeld meer richten op nieuwe en afwisselende technologieën, dan is consultancy bij één van de klanten misschien de juiste oplossing. Heb je de ambitie om als Scrum Master of Architect aan de slag te gaan? Dan zal er altijd naar de mogelijkheden gekeken worden waardoor gestreefd wordt naar het gemotiveerd blijven op de lange termijn.

De technische stack waarmee jij werkt is behoorlijk innovatief. Ze maken veel gebruik van moderne frameworks waaronder React, Angular (JS t/m 6), Vue en Node. Uiteraard wordt er ook gekeken naar alternatieven en wordt je eigen inbreng gestimuleerd. Verder zijn er volop mogelijkheden tot het volgen van training en cursussen en worden er regelmatig conferenties bezocht.

Een frontend developer binnen deze organisatie is communicatief vaardig, ondernemend, pro-actief in het meedenken met collega’s en gaat uitdagingen vol enthousiasme aan. In dit bedrijf worden kansen aangegrepen en successen samen gevierd. Ter uitbreiding van het team zijn we daarom op zoek naar frontend developers van diverse niveaus!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Informatica;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een passie voor jouw vak;
 • Je hebt ruime ervaring met meerdere JavaScript frameworks en de bijbehorende tools om te bouwen, ontwikkelen en testen;
 • Enthousiasme voor een innovatieve en Agile werkomgeving;
 • Je vindt het leuk om de behoeften van jouw klant in kaart te brengen;
 • Jij hecht waarde aan het delen van expertise met collega’s;
 • Drive om jouw vaardigheden te blijven ontwikkelen binnen een professionele organisatie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • MacBook, leaseauto en telefoon;
 • Uiteenlopende groeimogelijkheden en uitdagende werkzaamheden waarbij er altijd ruimte is om innovatieve ideeën en eigen inbreng te onderzoeken en benutten;
 • Werken met nieuwe technieken in een zeer gemotiveerd en professioneel team waar je door kennisdeling kunt leren van collega’s;
 • Vrijdagmiddagborrels en jaarlijks gave organisatiebrede uitjes!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-Frontend, [email protected] of bellen naar 0208200370.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze vooruitstrevende klant richt zich op het ontwikkelen of uitbouwen van nieuwe businessmodellen voor bedrijven en overheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe software technologieën en opkomende informatietechnologie. Er wordt door de organisatie actieve ondersteuning geboden aan de open source community: hier werken pioniers in open innovatie. Het motto is dat het delen van kennis en expertise de enige manier is om relevant te zijn in het vakgebied. Binnen dit bedrijf worden ideeën omgezet in concrete plannen en doorontwikkeld naar innovatieve state of the art oplossingen, waardoor hun klanten de concurrentie een stap voor weten te blijven.

Projecten worden zowel uitgevoerd in Apeldoorn als op locatie bij de klant. Klanten bevinden zich in de directe omgeving van Apeldoorn, dus dagelijks uren rijden in de auto is niet aan de orde. Andere kantoren bevinden zich in Arnhem of Rotterdam en binnenkort ook in Amerika en Engeland. Iedere vestiging heeft een eigen identiteit en specialisme. Mocht je ambitie hebben om in het buitenland te gaan werken, dan zijn daar binnen deze organisatie ook mogelijkheden voor.

De vestiging in Apeldoorn bestaat uit ongeveer 30 professionals die door hun passie voor techniek met elkaar worden verbonden. Regelmatig worden er leuke events georganiseerd om de nieuwste technologische ontwikkelingen te bespreken en het enthousiasme daarom heen te stimuleren. Jaarlijks wordt er bijvoorbeeld een experiment day georganiseerd, waarbij alle professionals uit Apeldoorn bij elkaar komen om met software te experimenteren. Andere voorbeelden zijn de Apeldoornmeetings die eens per zes weken plaatsvinden waarbij samen wordt gegeten en medewerkers mee worden genomen in hoe het met het bedrijf gaat en welke plannen op de agenda staan of de kantoordagen waarbij alle collega’s tegelijk op kantoor werken zodat kennis gedeeld kan worden. Wegens groei zijn ze op zoek naar een gedreven frontend developer die deze passie met ze deelt!

lees meer

Contactpersoon Femke Luiken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures