Vacature Allround Developer Sportapplicatie Apeldoorn - Apeldoorn

Apeldoorn

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Fullstack Developer en heb jij affiniteit met sport? Lijkt het jou leuk om technisch complexe projecten af te wisselen met het ontwikkelen van een eigen golf-applicatie? Dan is dit bedrijf uit Apeldoorn op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een gemotiveerde junior of medior Fullstack Developer die dit leuke team uit Apeldoorn wil komen versterken. Net zoals de rest van je collega’s zul je je deels bezighouden met  afwisselende projecten voor een diverse klantenkring en zul je daarnaast helpen met de ontwikkeling van het eigen product (de golf-applicatie). Waar jouw focus ligt verschilt per periode.

We zijn op zoek naar een Fullstack Developer met een passie voor het vak. Hoewel iedereen binnen het bedrijf een eigen technische specialiteit heeft, is het de bedoeling dat iedereen kan bijspringen waar nodig. Er wordt dan ook met een brede stack gewerkt. Aan de frontend wordt er voornamelijk gewerkt met HTML, CSS, JavaScript met Angular en Xamarin. Aan de backend wordt veel gebruik gemaakt van C#. Van de zomer willen ze met Blazer gaan werken, dus mocht je hier ervaring mee hebben is dat mooi meegenomen. Je krijgt de kans om je technische kennis uit te breiden en bij te scholen waar nodig. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat je zelf nooit stil hoeft te staan in je ontwikkeling. 

Ben jij een enthousiaste Fullstack Developer en kun jij goed schakelen tussen verschillende projecten? Ben je daarnaast leergierig, enthousiast en woonachtig in de omgeving van Apeldoorn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt ervaring als Fullstack Developer;
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS en JavaScript (Bij voorkeur met Angular);
 • Je hebt ervaring met C#, Xamarin;
 • Ervaring met Blazer is een pre;
 • Affiniteit met sport (en natuurlijk golf) is een pre; 
 • Werken volgens de Scrum methode spreekt jou aan; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift; 
 • Je bent gemotiveerd en houdt van een technische uitdaging!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring natuurlijk!);
 • Een pensioensregeling (50/50);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden; 
 • Lunchen op kosten van de zaak;
 • Laptop van de zaak (in bruikleen);
 • 25 Vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot opleidingen volgen, hier kan tijd voor worden vrijgemaakt;
 • Veel technische uitdaging, een enthousiast team en leuke uitjes!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie uit Apeldoorn is opgericht in 2000 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot succesvolle ICT-onderneming. Wat hen zo interessant maakt is dat ze zich focussen op zowel de ontwikkeling van een eigen product, als op projecten voor een diverse klantenkring. Een veelzijdige organisatie, waarin jij als techneut echt je ei kwijt kunt! 

Ze houden zich qua projecten vooral bezig met het optimaliseren, integreren en innoveren van bedrijfsprocessen.  Je kunt als bedrijf bij hen terecht voor het hele pakket. Van de publieke website tot het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van bedrijfsapplicaties of het opzetten van een portaal voor werknemers. Het is maar net waar ze bij kunnen springen en wegens hun goed onderhoudbare software is de klanttevredenheid groot. Ze mogen dit doen voor klanten die actief zijn in bijvoorbeeld de zorg, de sport- en voedingsindustrie. Ook zijn ze bezig met een project voor de Universiteit van Antwerpen.

Daarnaast werken ze aan een eigen product, namelijk een applicatie voor de golf sport. Affiniteit met golf of sport in het algemeen is dan ook mooi meegenomen. De applicatie is onder andere voor het organiseren van golftoernooien en events voor de golfindustrie. Ook kunnen vrienden via de app een leaderboard maken om onderling wedstrijdjes te spelen. Het is de bedoeling dat de applicatie internationaal wordt uitgerold en daarom kunnen ze nog wel wat versterking gebruiken. De kennis die ze opdoen bij de ontwikkeling van de applicatie wordt gebruikt bij de klantprojecten en met deze klantprojecten financieren ze de ontwikkeling van hun eigen product. Een fijne wisselwerking, die een hoop variatie in je werk oplevert!  

Het team is klein en hecht. Het is een informele club en je krijgt als Developer dan ook de kans om je breed te ontwikkelen. Er werken voornamelijk hoogopgeleide Developers en het technische niveau is hoog. Ze zijn dan ook op zoek naar iemand die houdt van een uitdaging. Verder worden er leuke teambuilding activiteiten georganiseerd en eens per kwartaal wordt de meeting gekoppeld aan een leuk bedrijfsuitje!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Apeldoorn