Vacature Applicatie Support ECD (Elektronisch Cliënten Dossier) - Apeldoorn

Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Met klanttevredenheid voorop, werk je tegelijkertijd aan je eigen carrière.

Bij PinkRoccade GGZ werken we samen aan de GGZ-instelling van morgen. Dit doen we met ons elektronisch cliënt dossier: de mQ - suite.  Meer dan 30.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons ECD. De mQ - suite bestaat uit de digitale werkplek voor de zorgprofessional, de cliënt en de zorg ondersteunende teams. De suite is opgebouwd uit diverse modules en mobiele apps. Met zo'n groot marktaandeel lever jij een cruciale (maatschappelijke) bijdrage en heb je écht impact op de GGZ.

Jij bent het visitekaartje van onze organisatie
Jij wordt dé expert in het gebruik van onze producten en helpt onze klanten om deze zo effectief mogelijk in te zetten. Geen vraag is jou te gek, geen stap is jou te ver. Sterker nog, je weet de vraag achter de vraag te achterhalen en op die manier tot een duurzame oplossing te komen. Voor alles waar de functioneel beheerders van onze klanten vragen over hebben ben jij het aanspreekpunt,  maar je bent ook de projectleider, beheerder en de oplosser. Je hoeft echt niet alles zelf te weten maar je weet precies waar en hoe je intern de informatie kunt achterhalen.  

Dit doe je ook om de klantverwachting te overtreffen:
 
 • proactief op onze klanten afstappen. Je helpt ze dus eigenlijk met alles. Is er een nieuwe wetgeving, dan help je in het proces; komt een factuur verkeerd uit het system dan achterhaal je waarom en los je het op. Wanneer je niet zelf weet hoe iets werkt, dan ken je de mensen die jou verder kunnen helpen.
 • je kennis delen met collega's en klanten. Jouw motto is dan ook : “Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen”.
 • de samenwerking opzoeken; je bent de schakel tussen de klant en de afdelingen consultancy en development. Met jouw bijdrage aan ons groeiende kennisportaal verhoog je ook de kennis bij onze klanten en je collega's.
 • analyseren van de problemen en organiseren en opleveren van oplossingen daarvoor.
Dit alles en meer doe je vanuit je home office en ons kantoor in Apeldoorn.
Op het kantoor van PinkRoccade GGZ in Apeldoorn staan je bureaustoel en laptop al op je te wachten. Je collega's zijn inhoudelijk sterk en zijn echte experts van het product. De gedrevenheid van dit team is groot en je collega's weten precies waarom ze het doen. Er wordt hard gewerkt en de druk van het maatschappelijk belang is voelbaar. Toch is er altijd ruimte en tijd voor humor en gezelligheid.

PinkRoccade GGZ hoort bij Total Specific Solutions (TSS), een snelgroeiend internationaal netwerk van vertical market softwarebedrijven die zich met hun software richten op een specifieke markt.  Binnen Europa zijn er meer dan 85 TSS-bedrijven met ruim 3.200 ervaren specialisten en dit aantal neemt snel toe. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc, dat op haar beurt weer onderdeel is van Constellation Software Inc (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf in vertical market software ter wereld.

TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma's die o.a. gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Jouw ambities waarmaken? Door de constante groei van de organisatie zijn de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden eindeloos.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
Jouw passie voor de zorg en de maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee en onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) spreken je zeker aan:  
 • een goed salaris, omdat we ons realiseren dat dit geen makkelijke taak is.
 • (zicht op) een vaste aanstelling.
 • een laptop en telefoon van de zaak, zodat je goed bereikbaar bent.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen.
 • een pensioenregeling.
 • 8% vakantiegeld voor een welverdiende vakantie.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
 • een jaarlijkse bijdrage van € 450,- bruto.
 • een prestatieafhankelijke winstuitkering.
 • toegang tot onze collectieve verzekeringen.
 • reiskostenvergoeding.

lees meer

Functie-eisen Wij matchen met elkaar als jij
 • hbo-werk- en -denkniveau hebt.
 • enige ervaring hebt als bijvoorbeeld functioneel beheerder of op het gebied van klantenservice. Bij ons kun je groeien en jezelf verder ontwikkelen.
 • heb je ervaring met SQL? Dan maak je ons helemaal blij!
 • communicatief sterk bent.
 • een dienstverlenende instelling en hoog analytisch vermogen meebrengt.
 • betrokken en resultaat,- en klantgericht bent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur
32 uur is bespreekbaar
Overige info Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Applicatie Support ECD? Laat dit direct weten aan Nienke Struijk; zij is de recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een kopje koffie (of thee), voor een eerste kennismaking. 
Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via [email protected] of 06 – 10 45 10 64.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV's, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures