Vacature Accountmanager Binnendienst - Apeldoorn

Apeldoorn

Personato Werving en Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Na een gedegen inwerktraject, waarbij je onder andere een bezoek brengt aan het hoofdkantoor in Duitsland, ga je starten in de rol als Accountmanager Binnendienst. In deze functie richt je je op de Nederlandse en Belgische markt en ben jij het aanspreekpunt / ‘single point of contact’ voor klanten. Zij zullen jou gaan bellen op het moment dat ze een bestelling doen of er aanvullende productvragen zijn over hun aankoop. Hierin hebben klanten de meest uiteenlopende vraagstukken en jij weet met jouw overzicht de belangen van de klant te behartigen. Jij beheerst het volledige traject, van bestelling tot aftersales. Dit doe je samen met een team van drie accountmanagers binnendienst. Daarbij wordt je bijgestaan door de backoffice en het netwerk van deze internationale IT-distributeur. In deze rol zijn onder andere Jumbo, Aldi en Action klanten waar je vaak mee in contact staat.

Concrete werkzaamheden waar je aan moet denken zijn:

  • Het verwerken van binnenkomende orders;
  • Beantwoorden van klantvragen en oplossen van problemen;
  • Uitbrengen van offertes;
  • Opbouwen van een goede klantrelaties.

lees meer

Functie-eisen

Voor de vacature van Accountmanager Binnendienst zijn we op zoek naar een teamspeler die energie haalt uit het aangaan van nieuwe uitdagingen. Jij hebt van nature de drive om op zoek te gaan naar de perfecte oplossing voor de klant. Om voor deze vacature in aanmerking te kunnen komen is het belangrijk dat je minimaal beschikt over onderstaande competenties en vaardigheden:

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je krijgt energie van klantcontact;
  • Je bent gemotiveerd en zoekt graag zelf een oplossing bij een probleem;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en daarbij heb je de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Bedrijfsomschrijving

Bij de naam van onze opdrachtgever zal misschien niet direct een belletje gaan rinkelen, maar grote kans dat de telefoon die je op dit moment in je hand hebt, of de laptop die voor je neus staat, door de magazijnen van het bedrijf gegaan zijn. Onze opdrachtgever is namelijk een van de grootste IT distributeurs van Europa.

Grote fabrikanten als HP, Apple, Microsoft en Samsung maken gebruik van het distributienetwerk van onze opdrachtgever om winkels als Coolbue, Mediamarkt, maar ook B2B spelers van hun voorraad te voorzien. Hoe ze dit doen en hoe ze iedere dag weer op een innovatieve manier de markt een stapje voor zijn, vertel ik je graag meer over!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Apeldoorn
Vergelijkbare ICT Vacatures in Apeldoorn