Vacature Applicatiebeheerder (GIS-specialist) - Apeldoorn

Apeldoorn

Waterschap Vallei en Veluwe
 • Waterschap Vallei en Veluwe
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor het team Informatiemanagement zijn wij, door het vertrek van één van onze collega’s, per 1 december 2021 op zoek naar een:

Applicatiebeheerder (GIS-specialist) voor het GEO-platform
Apeldoorn & thuis, 36 uur per week
Vacaturenr. 2021-36

Bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Functieomschrijving
Waterschap Vallei en Veluwe beschikt over een op ESRI-software gebaseerde GEO-infrastructuur, waarin desktop GIS en mobiele veldapps een grote rol spelen. De omgeving wordt beheerd door een enthousiast en dynamisch team van vier GEO-beheerders die klantenservice en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Zij doen dit in samenwerking met collega’s van het datateam en andere ICT-beheerders.

Jij zorgt er samen met het team voor dat het GEO-platform up-to-date blijft en uitstekend presteert. Je zorgt hiernaast voor het ontwikkelen van (mobiele) GEO-applicaties en draagt graag bij aan diverse projecten. Het doel is dat de medewerkers van het waterschap zowel op kantoor als in het veld hun ruimtelijke registraties en analyses snel en goed ondersteund kunnen uitvoeren.

Je hoofdactiviteiten zullen bestaan uit:
 • Het ontwikkelen, beheren en ondersteunen van mobiele en webapps via ArcGIS Portal en ArcGIS online.
 • Het applicatiebeheer van het GEO-platform; voorbeelden zijn: ArcGIS Desktop, ArcGIS Enterprise, ArcGIS Workflow Manager.
 • Het bewaken van de continuïteit en up-to-date houden van de geo-infrastructuur en de documentatie hieromtrent.
 • Het zijn van een aanspreekpunt voor gebruikers van de geo-infrastructuur.
 • Meedenken over toekomstige ontwikkelingen van GIS binnen het waterschap.
Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een zelfstandig specialistisch Geo-team van 4 medewerkers die ook het technisch beheer uitvoeren op de geo-applicaties. Hierbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk met elkaar zo goed mogelijk in te richten en uit te voeren. Het team werkt zowel vanuit kantoor in Apeldoorn als vanuit huis. Middels een dagelijkse standup en verschillende afstemmingsmomenten houdt het team contact en overzicht in het werk. De communicatie is laagdrempelig met respect voor elkaar. De teamleden ondersteunen elkaar waar nodig.

Het Geo-team is onderdeel van het grotere IM-team. Dit team van adviseurs, functioneel-, applicatie- en technisch beheerders en systeem- en netwerkbeheerders, is verantwoordelijk voor alle applicaties, hardware, netwerken en systemen die nodig zijn om het waterschap optimaal te laten draaien. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s in de uitvoering en je collega’s bij team Data. Binnen het waterschap zijn de Geo-applicaties en inhoud van cruciaal belang voor het goed functioneren van de uitvoerende afdelingen. We zien ook dat in de toekomst gebiedsgericht werken met realtime 3D-(geo)informatie een nog belangrijkere succesfactor wordt. Hieraan gaan we de komende jaren dan ook hard werken.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vaste arbeidsovereenkomst bij goed functioneren. Hiernaast hebben we flexibele werktijden, krijg je een telefoon en laptop. Voor deze functie bieden wij jou een bruto maandsalaris tussen de € 2.966,- en € 4.024,- (schaal 9 op basis van een 36-urige werkweek) afhankelijk van je ervaring. Je ontvangt daarnaast een individueel keuzebudget van maar liefst 21% die je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of het volgen van een opleiding. Wanneer je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding en voor iedere medewerker is er ruim budget om je verder te ontwikkelen en vitaal te blijven.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Jij weet als enthousiaste specialist de mogelijkheden van geo-informatie en -data optimaal te benutten. Je hebt inzicht in het proces van data naar toepassing. Je basisinstelling is enkelvoudige opslag en meervoudig gebruik. Daarnaast wil je dataprocessen en repeterende handelingen altijd zo efficiënt mogelijk automatiseren. Je streeft duurzame en goed te beheren innovatieve oplossingen na. Je durft daarbij out of the box te denken. Je kunt goed analyseren, communiceert helder en bent klantgericht. Je bent bovendien een sterke teamspeler, bent gericht op resultaat en doet je werk proactief. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed adviseren over een toekomstgerichte architectuur en toepassingen voor het GIS-platform.

Als achtergrond beschik je over:
 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring met (technisch/functioneel) applicatiebeheer binnen de geo-informatievoorziening met ArcGIS enterprise, ArcMap, ArcGIS Pro en Online/Portal.
 • Ervaring met het configureren en beheren van Mobiele apps voor Collector en Survey123.
 • Ervaring met open-source GEO-software.
 • Ervaring met de informatiehuishouding van een grote organisatie.
 • Affiniteit in het aanpassen/creëren van Python, JSON, SQL, Arcade code.
 • Kennis van GEO- en ICT-processen en beheer frameworks (ITIL/ASL/BISL) en -begrippen.
 • Kennis van FME, GeoCortex Workflow en GeoWeb is een pre.
Contactinfo
Als je interesse hebt reageer dan vóór 27 september 2021 via het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 8 oktober a.s. in de ochtend.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Michiel Phaff, teamleider IM, via telefoonnummer 06–12485859 of via [email protected].

Meer informatie over wat wij doen, kun je lezen op onze website: https://www.vallei-veluwe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.966 - € 4.024 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures