Vacature Systeembeheerder Microsoft | MSCA MSCE - Apeldoorn

Apeldoorn

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wie wordt jouw werkgever?:
 • Wij produceren en leveren pompen en leidingssystemen.
 • Wil jij de infrastructuur van onze automatisering beheren?
 • Heb je werkervaring als systeembeheerder?

Vaste baan: Systeembeheerder Microsoft | MSCA MSCE | 2.800 - 4.200 | Systeembeheerder

Ons bedrijf is gericht op het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd. Wij ontwikkelen en bouwen elektrisch gedreven centrifugaal- en verdringerpompen, dieselgedreven (geluidgedempte) pompsets en omkastingen. Daarnaast worden tevens leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment geproduceerd.
Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Systeembeheerder Apeldoorn MSCA MSCE ga je het volgende doen:

In de functie van systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het, operationeel houden en beveiligen Voor de locatie Doetinchem doe je dit sporadisch bij afwezigheid van de systeembeheerder op die locatie.

Als systeembeheerder analyseer je de wensen en haalbaarheid hiervan en bespreek je dit in het IT team. Verder heb je regelmatig overleg met de gebruikersorganisatie voor het onderhouden en ontwerpen van een praktisch werkende automatisering en draag je hiervoor verbeteringen en oplossingen aan.

Je bent verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en veiligheid van de informatiesystemen en gegevensbanken en voor periodieke back-ups van gebruikersbestanden.

Verder voorkomende werkzaamheden zijn het beheren van de autorisaties van de servers, het netwerkbeheer en het onderhouden van audiovisuele apparatuur en telecom. Daarnaast richt je werkplekken in en traint eventueel de gebruikers.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Systeembeheerder, die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt:

Wij zoeken iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met diverse relevante cursussen. Bij voorkeur MCSA/MCSE gecertificeerd en met aantoonbare kennis van Server SAN. Of net afgestudeerd van een HBO opleiding in de richting van ICT;
 • Ervaring binnen het vakgebied (tenzij je starter bent);
 • Kennis van MS Office, Microsoft AZURE, VMWare;
 • Kennis en/of ervaring met AutoCAD/INVENTOR en SAP software, NAS;
 • Interesse voor robotisering, VEEAM Back-up, Multifunctionals, netwerkapparatuur, telefonie en security;
 • De Nederlandse taal goed beheerst;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • De eigenschappen van een zelfstarter die de werkzaamheden adequaat weet in te plannen, maar daarin ook snel weet te schakelen;
 • Die enthousiast en nieuwsgierig is naar de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Die zich net zo thuis op de productievloer voelt als op kantoor;
 • Woont in de omgeving van Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Harderwijk en Barneveld.
Het aanbod van deze werkgever uit Apeldoorn:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer direct!:

Naast alle details spelen ook andere zaken. Denk aan Systeembeheerder Systeem Engineer, Systeem Architect of System Engineer. Ook Netwerk Engineer, Netwerkbeheerder of Linux zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Systeembeheerder, ICT Systeembeheerder en Systeembeheerder Linux in dit spectrum.

Het is belangrijk te weten dat we je ook heel graag uitnodigen als je uit de buurt van Apeldoorn komt. De plaatsten vanwaar je heel goed ook kan komen zijn Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en Groenlo. Het is ook prima te doen vanuit Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen. Woon je in Wolfheze, Nijkerk of Tiel solliciteer dan ook ajb. En wanneer je woont in Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Vanaf de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem is onze vestiging ook prima te doen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.200 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Apeldoorn