Vacature Coördinator Realisatie & Beheer - Apeldoorn

Apeldoorn

Waterschap Vallei en Veluwe
 • Waterschap Vallei en Veluwe
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een gedreven IV/ICT’er die energie krijgt van het goed laten samenwerken van specialisten om het waterschap een veilige continu werkende IV/ICT voorziening te geven? Word dan onze nieuwe Coördinator Realisatie & Beheer.

Coördinator Realisatie & Beheer
Apeldoorn, 36 uur per week
Vacaturenummer: 2021-26
Maximaal € 5.145,- bruto per maand (schaal 11 op basis van 36 uur)

Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 550 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Steeds vaker in het licht van circulaire economie, energietransitie en digitale transformatie. We willen daar heel goed in zijn en zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoering professionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities!

Team Informatiemanagement
Het team Informatiemanagement is volop in beweging en bestaat uit ruim 50 IV en IT professionals, van informatieadviseurs tot applicatiebeheerders en van systeembeheerders tot helpdeskmedewerkers. Team Informatiemanagement heeft als doel Waterschap Vallei en Veluwe nu en in de toekomst een veilige, snelle en betrouwbare IV/ICT omgeving te bieden met de voor de uitvoering noodzakelijke functionaliteit, applicaties, apparaten en IT infrastructuur. Het team bestaat uit 3 clusters: Advies & Projecten, Realisatie & Beheer en Systeem & Netwerkbeheer. Voor het cluster Realisatie & Beheer zoeken we een resultaatverantwoordelijke coördinator om het cluster te helpen de realisatie- en beheerprocessen verder te professionaliseren en het team optimaal samen te laten werken.

Functieomschrijving
 • Je bent verantwoordelijk om de inhoudelijke richting van het cluster Realisatie & Beheer te coördineren en te faciliteren en te zorgen voor goed werkende processen op het taakgebied realisatie en beheer. Onder dit cluster valt functioneel beheer (businessanalyse), functioneel applicatiebeheer en technisch (applicatie)beheer. Samen is het een club van ongeveer 16 medewerkers.
 • Samen met de teamleider Informatiemanagement ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de functiegroepen in dit cluster, de teamleider voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen en jij voor de vakinhoudelijke en professionele ontwikkeling van de mensen en de kwaliteit van het cluster als geheel.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goedlopend realisatieproces van wijzigingen; van het vertalen van de behoeften van de uitvoerende afdelingen en veranderopgaves naar functionele wensen, tot en met de realisatie binnen de bestaande of nieuwe applicaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor goedlopende functionele en technische beheerprocessen in het cluster rondom de applicaties van het waterschap. Hieronder valt ook het voeren van regie op decentraal applicatiebeheer. Dit doe je door de medewerkers optimaal te ondersteunen om deze processen goed uit te kunnen voeren. Ofwel door dienend leiderschap.
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele ondersteuning en sturing van de club op het gebied van opleidingen, administratie, kortdurend ziekteverzuim, etc.
 • Ook zorg je voor de vakinhoudelijke ontwikkeling van de medewerkers, begeleid je nieuwe medewerkers binnen je team en ondersteun je medewerkers in het optimaal kunnen functioneren binnen het cluster.
 • Samen met de teamleider draag je bij aan de werving en selectie en de ontwikkeling en beoordeling van de medewerkers in het cluster.
 • Je werkt nauw samen met de coördinator Advies & Projecten en de coördinator Systeem & Netwerkbeheer om samen de dienstverlening van het team Informatiemanagement inhoudelijk op een gewenst niveau te houden.
 • Je bent verantwoordelijk voor het budget, servicelevel management en het contractmanagement van applicatiegerichte zaken en leveranciers.
 • Je bent in staat om de kennis en ervaring van het team te vertalen naar adviezen en plannen.
 • Onze ambities zijn hoog en die willen we mede dankzij jou halen om voorop te blijven lopen als het gaat het gebruik IV-voorzieningen.
Arbeidsvoorwaarden
Ben je enthousiast geworden van deze functie? Dan hebben wij jou ook wat te bieden! Om te beginnen ga je natuurlijk samen met ons werken aan een duurzame wereld van morgen. Om al onze ambities te behalen vinden we het belangrijk dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Daarvoor is onder andere een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Deze functie is nieuw voor ons, we geven je dan ook graag alle ruimte om deze functie te ontwikkelen. Het betreft een tijdelijk contract voor 1 jaar, met de intentie deze om te zetten naar een vaste functie bij goed functioneren. We bieden je een salaris dat, afhankelijk van meegebrachte ervaring, zal liggen tussen € 3.685,- en € 5.145,- bruto per maand (schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek. Je ontvangt daarboven een individueel keuzebudget van maar liefst 21% die je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of het volgen van een opleiding. Wanneer je thuiswerkt ontvang je een thuiswerkvergoeding.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die aan de volgende functie-eisen voldoet:
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een IV/ICT-richting of een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie met het aansturen en coördineren van teams en hun processen.
 • Kennis van en ervaring met ITIL/ASL/IT service management is een vereiste.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het aansturen van specialisten en hebt bewezen in staat te zijn een team succesvol te laten functioneren.
 • Je hebt ervaring met beheer van applicaties gestoeld op Application Lifecycle Management.
 • Jij bent de aangewezen persoon om binnen de organisatie de grenzen van het functioneel, applicatie en technisch beheer te bewaken zodat we de continuïteit kunnen waarborgen. Daarvoor moet je in staat zijn om een constructief gesprek met de organisatie aan te gaan.
 • Je bent communicatief vaardig, je bent in staat om jouw adviezen over te brengen in zowel woord als geschrift.
 • Resultaten halen is voor jou het mooist als dat door het team gebeurt. Dat vraagt ook van jou dat je een optimistische kijk op mensen hebt en in staat bent medewerkers hun kennis en kwaliteit te laten benutten.
Contactinfo
Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan vóór 21 september 2021 via het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 5 oktober 2021 in de middag.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Michiel Phaff, teamleider IM, via telefoonnummer 06-12485859 of via [email protected]. Voor informatie over wat wij doen kun je meer lezen op www.vallei-veluwe.nl/over-ons/werken-bij/.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.685 - € 5.145 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Apeldoorn
Vergelijkbare ICT Vacatures in Apeldoorn