Vacature Mendix Ontwikkelaar Logistiek Bedrijf | HBO - Apeldoorn

Apeldoorn

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor wie je gaat werken:
 • Wij zijn een bergingsbedrijf.
 • Wil jij graag aan de slag als Mendix Ontwikkelaar?
 • Heb jij al ervaring met Mendix?

Vaste baan: Mendix Ontwikkelaar Logistiek Bedrijf | HBO | 2.800 - 4.200 | Mendix Ontwikkelaar

Wij garanderen op elk moment mobiliteit. Een flinke belofte, waarvoor we graag alles uit de kast halen. Van het bergen en transporteren tot het zorgen voor vervangend vervoer, in heel Europa.

En dat doen we echt samen! Met onze chauffeurs op de weg, onze planners van de transportplanning, onze helden in de meldkamers en onze toppers van IT, financiën en HRM; allemaal mensen waar het hulp verlenen in hun bloed zit.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Mendix Ontwikkelaar Apeldoorn HBO ga je het volgende doen:

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verder en ontwikkelen van het Mendix landschap. Ook ben je het aanspreekpunt bij verstoringen, lost deze op en neemt de oorzaken weg. Je zorgt voor het up-to-date houden van het bestaande Mendix applicatielandschap en doet verbetervoorstellen. Je denkt mee over strategische ontwikkelingen en bepaalt samen met je collega’s het toekomstige applicatielandschap. Je luistert goed naar de wensen van de gebruikers en je helpt ze met het verbeteren van hun werkomgeving. Je bedenkt graag samen met de gebruikers nieuwe mogelijkheden en slimme verbeteringen. Je vertaalt wensen snel naar oplossingen. Het werken met Mendix stelt je in staat dit in korte tijd werkend te laten zien en vervolgens door te ontwikkelen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Mendix Ontwikkelaar, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
 • Allereerst heb je kennis van en ervaring met Mendix of ben je bereid je te laten opleiden.
 • Daarnaast beschik je over HBO werk- en denkniveau en ben je daarmee in staat nieuwe ontwikkelingen je snel eigen te maken.
 • Verder is het van belang dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je denkt vanuit de wensen van de gebruiker en ook vanuit het belang van een goede IT-architectuur.
 • Analyseren en het doorgronden van complexe situaties is jouw tweede natuur.
 • Bovendien ben je nieuwsgierig, pragmatisch, stressbestendig en werk je gestructureerd.
 • Tenslotte woon je in de omgeving van Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Zwolle en Amersfoort.
Het aanbod van deze werkgever uit Apeldoorn:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Enthousiast geworden? Solliciteer!:

Bij deze activiteiten moet je ook denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan Mendix Ontwikkelaar mendix, Ontwikkelaar of Software Engineer. Ook Programmeur, Developer of Software Ontwikkelaar zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

De balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. De reisafstand voor het woon-werkverkeer is daarom ook goed om te beperken. Naast onze eigen vestigingsplaats in Apeldoorn is ons bedrijf ook heel goed te bereiken vanuit Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en Groenlo. Daarnaast zijn Ede, Oosterhout, Beesd en Geldermalsen ook prima. En aan de andere kant zijn Wolfheze, Nijkerk en Tiel ook prima te doen. En solliciteer ook wanneer je woont in Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk. Vanaf de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem is onze vestiging ook prima te berijden.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.200 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!