Vacature Software Engineer - Technische Automatisering - IA - Apeldoorn

Apeldoorn

Croonwolter&dros
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een voorliefde voor besturingstechniek en/of visualisatiesystemen? Ben je een starter of heb je al enige tijd ervaring? Wil je meewerken aan grote, diverse, complexe, technische automatiserings systemen?

Wij zijn op zoek naar meerdere software engineers die gaan werken aan nieuwe PLC en/of SCADA applicaties, gericht op de besturing, monitoring en visualisatie van vitale processen binnen de technische automatisering, zoals bruggen, fabrieken, sluizen, tunnels en gebouwen.

Als software engineer werk je als allrounder in ons Scrum-team. Je kan starter zijn, enige jaren werkervaring hebben of je bent al een expert als software engineer.

Wij zijn vooral benieuwd ook naar jouw verhaal en waarin, waarmee en waarvoor jij software hebt ontwikkeld.
 

lees meer

Functie-eisen
  • Je bent een engineer met een HBO- of WO-opleiding, of MBO 4 met aantoonbare werkervaring binnen de technische automatisering ;
  • PLC’s, SCADA -en MES systemen, industriele netwerken hebben geen geheimen voor je;
  • Je hart gaat sneller kloppen van besturingssystemen en/of gebruikersinterfaces;
  • Je mag starter zijn, maar ook al ervaring hebben in het realiseren van applicaties;
  • Je hebt een “techniek-klik”; je wilt graag het naadje van de kous weten en bent niet bang voor een uitdaging;
  • Je vindt het leuk om aan verschillende projecten op verschillende lokaties te werken
  • Je bent gewend middels Agile/Scrum te werken;
  • Je bent leergierig, staat open voor nieuwe technieken en blijft je kennis ontwikkelen middels zelfstudie of cursussen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.
Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
- Winstafhankelijke uitkering
- Pensioenregeling PMT
- Fietsplan
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het Studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.


Interesse?

Wil jij ook bij Croonwolter&dros aan de slag? Reageer dan direct via de groene button ‘Solliciteren’. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe als bijlage. Wij streven er naar om jouw sollicitatie binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Indien je eerst meer informatie wilt over de vacature of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem dan contact op met Randy Bruijntjes op telefoonnummer 06-12635815 of [email protected]

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Technische Automatisering en Informatisering maakt onderdeel uit van Croonwolter&dros. Landelijk werkt Technische Automatisering en Informatisering (TAI) met een enthousiaste club van 100 collega’s. We werken vaak in kleine teams aan uitdagende projecten en bij grotere projecten werk je soms samen tot wel 9 andere collega’s binnen automatisering.

lees meer

Contactpersoon Croonwolter&dros
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Apeldoorn