Vacature Functioneel beheerder - Apeldoorn

Apeldoorn

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

“Het toeslagensysteem is een realtime, online systeem met meer dan 800 gebruikers op verschillende locaties. Het leuke aan mijn werk? De complexiteit en diversiteit. Ook interessant: als functioneel beheerder ben je nauw betrokken bij de uitvoering én verbeteringen van productieprocessen.” Lieke , functioneel beheerder toeslagen.

Wij zijn de directie Centrale Administratieve Processen (CAP) en iedereen in Nederland heeft met ons te maken. CAP is verantwoordelijk voor de ontvangst, verwerking en verzending van alle fiscale gegevens aan en van alle burgers en bedrijven. CAP is georganiseerd in vier onderdelen: Gegevens, Heffing, Inning en Centrale Functies en samen zorgen zij ervoor dat iedereen in Nederland een aanslagbiljet krijgt, aangifte kan doen, zijn of haar belasting kan betalen of een toeslag ontvangt.

Jaarlijks wordt door CAP meer dan 242 miljoen berichten (brieven, e-mails, aanslagen en toeslagen) verstuurd. Om alle gegevens op een verantwoorde en juiste wijze te kunnen verwerken
voert CAP vele miljoenen mutaties grotendeels geautomatiseerd door. Juist in al die massaliteit willen we oog houden voor het individu en wil CAP weten met wie zij te maken heeft. Wij willen massaal persoonlijk maken. Dit is onze ambitie.

Daar kan jij als functioneel beheerder jouw bijdrage aan leveren, in het team toeslagen bij CAP! Je bent direct betrokken bij de uitvoering van de reguliere massale productieprocessen en jaarlijkse campagnes. Samen met collega’s zorg je dat alle beschikkingen en betalingen foutloos én tijdig worden verwerkt. Je monitort de werking van het systeem, coördineert de voortgang van het proces, signaleert tijdig issues en communiceert hierover met (keten)partners.

Je ondersteunt de gebruikers van het toeslagensysteem door vragen te beantwoorden over de functionaliteit en de gegevens. Daarnaast voer je analyses uit op de data en los je (zelfstandig) functionele verstoringen op. Dit doe je niet alleen tijdens kantooruren, maar je draait ook samen met je collega’s standbydiensten buiten kantooruren. Hierbij heb je intensief contact met gebruikers en de (interne) IT-afdelingen.

Als functioneel beheerder signaleer je mogelijke verbeteringen, draag je oplossingen aan en werk je mee aan verbeteringen van ICT-voorzieningen. Denk aan het specificeren, reviewen en testen van nieuwe informatievoorzieningsproducten en releases. Je bent de schakel tussen business en IT.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Lieke? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Suzanne Kerseboom!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-bachelordiploma, bij voorkeur in de richting informatiemanagement of -kunde of in een andere voor de functie relevante ICT-richting.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als functioneel beheerder.
 • Het is een pre wanneer je aantoonbare kennis van of ervaring hebt met de primaire processen en systemen van een grote, complexe organisatie.
 • Het is een pre wanneer je beschikt over kennis en ervaring met het schrijven van SQL-queries en het werken met databases.
 • Het is een pre wanneer je beschikt over kennis van en ervaring met agile en SAFe.
 • Het is een pre wanneer je kennis hebt van SPLUNK.


Jouw competenties?

 • analyseren
 • initiatief
 • overtuigingskracht
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken


Herken jij jezelf ook hierin?
Je neemt initiatief en pakt waar nodig de regie om benodigde partijen bij elkaar te brengen. Dat je je goed kunt uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, helpt enorm. Je hebt analytisch inzicht, overziet het geheel en hebt tegelijkertijd oog voor detail. Binnen no time weet jij je zaken eigen te maken en complexe materie eenvoudig uit te leggen. Je kunt jezelf goed aanpassen, hebt overtuigingskracht en de drive om verbeteringen door te voeren. Een dynamische werkomgeving geeft jou energie. Jezelf blijven ontwikkelen vind je belangrijk, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Je hebt de ambitie én potentie om door te groeien in onze organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.756 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur -
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures