Vacature Functioneel Applicatie Beheerder (min. 32 uur) - Apeldoorn

Apeldoorn

PCH Dienstengroep
 • PCH Dienstengroep
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die het anders doen. Met passie en bezieling. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening.

Welkom bij PCH DienstengroepDé specialist in facility management & services en parking services.

Voor ons hoofdkantoor in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte:


Functioneel Applicatie Beheerder

 (minimaal 32 uur per week)

Wat ga je bij ons doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de performance en het functioneel beheer, bewaken en door-ontwikkelen van ons Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS). Doormiddel van informatievoorziening zorg jij ervoor dat vraag en aanbod op het snijvlak van business en applicatie op elkaar worden afgestemd. Het doen van de juiste uitvraag bij de leverancier en het beoordelen daarvan voor een specifiek FMIS probleem én afwegen of de aanpassingen in het systeem zelfstandig of door de leverancier uitgevoerd moeten worden, staan altijd centraal in je werk.

Dit zijn jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Het functioneel beheren, bewaken en door ontwikkelen van de Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS) applicatie. Toekomstige betrokkenheid bij de applicaties Sharepoint en Teams is mogelijk.
 • Het voorbereiden van wijzigingen/releases in de applicatie, het functioneel testen van nieuwe updates en het bepalen van de impact hiervan op de bedrijfsprocessen. Je rapporteert over lopende en doorgevoerde wijzigingen.
 • Je zorgt dat de applicatie aan de eisen en wensen van de gebruikers blijft voldoen, de functionaliteit logisch samenhangt, goed gebruikt wordt en de autorisatierechten goed zijn ingericht.
 • Je biedt ondersteuning aan de gebruikers en oplossingen voor incidentele en structurele problemen, al dan niet in overleg met de leverancier.
 • Opstellen van rapportages, analyseren van data, signaleren van knelpunten en trends bij veel voorkomende storingen/klachten. Je informeert betrokken partijen en adviseert over verbeteringen en optimaliseringen welke bijvoorbeeld voortkomen uit proceswijzigingen.
 • Je draagt kennis over aan gebruikers en hebt de gebruikers- en opleidingsdocumentatie op orde.
Het team

In deze functie ben je onderdeel van het team Servicebureau. Dit team bestaat uit 6 gedreven collega’s, inclusief de supervisor. Zij zijn een verlengstuk van de operationele teams bij onze opdrachtgevers en geven ondersteuning aan de locaties door o.a. storingen of meldingen aan te nemen en de voortkomende acties verder uit te zetten. Geen dag is hetzelfde. Zij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Wie ben jij?

Jij wilt alle ins- en outs weten van de applicaties waarmee je werkt, en bij wat je doet, denk je na over mogelijkheden om te verbeteren en optimaliseren. Je beschikt over:

-      HBO werk- en denkniveau.

-      Kennis over én minimaal één tot drie jaar ervaring met het functioneel beheer van applicaties. Kennis en ervaring met een FMIS applicatie (bijvoorbeeld Facilitor) is een pré.

-      Affiniteit met facilitaire dienstverlening en facilitaire processen is een pré.

-      Goede kennis en kunde van MS officepakket (Word, Excel, PowerPoint).

-      Uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.

-      Verder ben je klantgerichtheid ingesteld, kun je procesmatig werken, neem je initiatieven, ben je analytisch aangelegd en kun je goed samenwerken. 

Dit krijg je er voor terug

Je bouwt mee aan onze organisatie in een gedreven en ambitieus team met een hands-on mentaliteit. We willen samen beter worden! Dit doe je in een informele werkomgeving waarin je wordt gewaardeerd en ruimte is voor ondernemerschap, zelfstandigheid en jouw ontwikkeling. Je standplaats is op ons hoofdkantoor in Apeldoorn. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 18.00 uur. De werkweek betreft minimaal 4 dagen, de werkdagen zijn bespreekbaar zodat dit past bij jouw privésituatie.


Wij bieden jou:

 • een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een marktconform salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband), een pensioenregeling en mogelijke deelname aan een collectieve zorgverzekering;
 • opleiding en training in onze PCH Academy omdat wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd;
 • indien nodig extra faciliteiten om jouw thuiswerkplek in te richten;
 • en een gezellige vrijdagmiddagborrel om bij te praten met collega’s!  

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

lees meer

Contactpersoon VolkerWessels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures