Vacature Adviseur kwaliteitsmanagement functioneel beheer - Apeldoorn

Apeldoorn

Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

“Functioneelbeheerteams adviseren bij vernieuwingstrajecten en de uitvoering van hun taak. Overkoepelende afspraken maken over functioneel beheer en met de raakvlakken, zoals applicatiebeheer en de servicedesk. Maar vooral werken aan een mooie toekomst voor de teams, daarvoor doe ik het.” Hendrie Druijff, kwaliteitsmedewerker functioneel beheer.

Burgers, bedrijven en de politiek stellen steeds hogere eisen aan de processen van de Belastingdienst. En terecht! Met een klein team beheren we de werkprocessen en bovenliggende architecturen voor de functioneelbeheertaak van het onderdeel Centrale Administratieve Processen, de Douane en de shared service organisatie Financieel en Managementinformatie. In BiSL-termen: de gebruiksbeheertaak. Dit betekent dat we afspraken maken en bewaken over het gebruik en de inrichting van bestaande beheertooling. Maar ook bouwen we aan de toekomst, door via de architectuurlijn de ondersteuning van de functioneelbeheerteams te verbeteren.

Als kwaliteitsmedewerker versterk jij dit team. Jouw focus ligt op het borgen van de afspraken bij de uitvoerende teams en bij onze raakvlakken. Een mooie kans om je kennis van de tool ICD (ITSM) toe te passen. Tegelijkertijd maak je nieuwe afspraken, werk je structurele verbeteringen uit en denk je mee over de toekomst.

Verbeteren, verbeteren, verbeteren. Daar draait het om in jouw functie. Je hebt je voelhorens altijd aan staan voor verbeterpotentieel. Je haalt achterliggende oorzaken boven en vertaalt dit naar oplossingsmogelijkheden. En dan? Een gedegen implementatie van de beoogde veranderingen. Zo zorg jij ervoor dat burgers, bedrijven en de politiek kunnen vertrouwen op de processen van de Belastingdienst.

Word jij de nieuwe collega van Hendrie Druijff? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Hendrie of René van Amsterdam via 06 - 18 60 32 11 / 06 - 18 60 12 02.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een wo-masterdiploma in een relevante richting, zoals bedrijfskunde.
 • Je hebt ervaring met het functioneel beheer of gebruiksbeheer van massale productieprocessen bij een grote en complexe organisatie.
 • Je hebt ervaring met verandermanagement en organisatie-, proces- en inrichtingsprincipes.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de agile- of scrum-methodiek.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met ICD (ITSM).

Jouw competenties?

 • resultaatgericht
 • flexibiliteit
 • plannen en organiseren
 • samenwerken
 • overtuigingskracht

Herken jij jezelf ook hierin?
Jij neemt het initiatief om partijen bij elkaar te brengen wanneer dit nodig is. Daarbij behartig je de verschillende belangen en weet je prioriteiten te stellen. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. En complexe materie weet je door je goede analytische vaardigheden eenvoudig uit te leggen. Daarbij overzie je het geheel zonder details over het hoofd te zien. Bovendien heb je aanpassingsvermogen, overtuigingskracht én de drive om verbeteringen door te voeren. Je wil jezelf continu blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kun je tegen een beetje stress, schakel je snel en makkelijk en laat je jezelf niet uit het veld slaan. Creatief denken en handelen past ook goed bij jou. Jij hebt de ambitie en potentie om onze organisatie stappen te laten maken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.842 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 12
 • Salaris­omschrijving

  In beginsel kan inschaling in de naast lagere salarisschaal plaatsvinden. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

 • Maand­salarisMin €3.842 – Max. €5.710 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures