Vacature Embedded Software Engineer - Apeldoorn

Apeldoorn

ALTEN
  • ALTEN Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
De functie

Als Embedded Software Engineer bij ALTEN zet je jouw kennis in om innovatieve projecten te realiseren. Je weet op een gestructureerde manier software te ontwikkelen, werkt samen in een (multidisciplinair)team en kan duidelijk communiceren over de projectvoortgang en mogelijke projectobstakels. Met jouw achtergrond heb je geleerd de juiste informatie uit datasheets te halen en op basis daarvan kwalitatief goede software te schrijven.

Een interessant aspect aan deze functie is dat je als Engineer de kans krijgt te leren van je senior collega’s en mee draait op gevarieerde projecten binnen de high-tech sector. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen, uitdagen en doe je veel ervaring op. 


Jouw profiel

Naar wie zijn we op zoek?

Er is een goede balans tussen de kennis die je meebrengt, en de kennis die je komt halen. Je hebt namelijk al ervaring met verschillende programmeertalen op het gebied van embedded software. Met deze basis ga jij de uitdaging aan om je kennis van deze talen te verdiepen en daarnaast deze kennis uit te breiden met andere programmeertalen. Zo leer jij te denken vanuit verschillende invalshoeken en kun je beoordelen en adviseren in welke programmeertaal de juiste software voor het project geschreven kan worden.

Naast programmeren heb je interesse in de aspecten daaromheen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld automatisch testen en het gebruik van tooling. Performance issues op embedded hardware (platformen) houden jou scherp en je weet goed om te gaan met de beperkingen van een hardware platform.


Persoonlijkheid

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau;
  • Minimaal één jaar ervaring met de programmeertalen C en C++;
  • Minimaal één jaar ervaring met embedded systemen zoals een Raspberry Pi;
  • Pré: basiskennis van (embedded) Linux;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
ALTEN biedt

Wat mag je van ons verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling. 

Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Software Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

ALTEN zet haar specialistische kennis ook in op het gebied van IT, een belangrijke sector in Nederland. Kwaliteit en betrouwbaarheid, innovaties op het gebied van Big Data en Internet of Things, het zijn zaken waarin we een actieve rol spelen met toonaangevende partners om zo de digitale economie van Nederland te versterken.

lees meer

Contactpersoon ALTEN
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Apeldoorn