Vacature Applicatie Consultant, Junior, Veendam/Drachten.

Drachten

Kijlstra Riolering & Bestrating
 • Kijlstra Riolering & Bestrating
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het is woensdagochtend 7.00 uur, je staat te popelen om aan je werkdag te beginnen. Vandaag staat de implementatie van de nieuwe digital-sales-koppeling op de agenda. Je hebt in de projectfase uitvoerig onderzocht hoe de documentenstroom efficiënter en beter ingericht kan worden. En nu is het zover! Je gaat je collega's en het MT meenemen in de wereld die opengaat met deze koppeling. Je kunt niet wachten tot de eerste resultaten voor Kijlstra Riolering en Kijlstra Bestrating zichtbaar worden. De koppeling met het huidige systeem werkt fantastisch en je weet zeker dat iedereen blij gaat zijn met deze stap. 

Jij staat aan het begin van je carrière en bent trots op de kansen en mogelijkheden die Kijlstra Riolering en Kijlstra Bestrating jou bieden. Je voelt je, nu een jaar na je eerste werkdag, steeds meer dé applicatiespecialist binnen Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating en je wil je dolgraag verder ontwikkelen tot een echte Dynamics specialist!

Hallo talentvolle Applicatie Consultant, wij zijn op zoek naar jou! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het je leuk om te werken bij een bedrijf dat écht mogelijkheden ziet in mensen? Lees dan snel verder! Als Applicatie Consultant bij Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating ben je verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van innovatieve projecten die leiden tot procesverbetering en -optimalisaties. Daarmee ben jij een belangrijke sparringpartner voor het MT. Ook bied je ondersteuning aan gebruikers van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics 365-oplossingen. 

Over de functie 
 • Je bent samen met je collega betrokken bij het opzetten en continu verbeteren van de ERP-applicatie
 • Je identificeert en prioriteert applicatieverbeteringen
 • Je beheert de servicedesktool, werkprocedures, instructies en systeemautorisaties
 • Je coördineert en beheert nieuwe releases en applicatie-aanpassingen, uiteraard in overleg met de IT-dienstverleners en de gebruikers
 • Met behulp van de gebruikers breng je problemen in kaart. Je analyseert de problemen en verhelpt ze aan het bureau of op afstand
 • Je helpt mee met het ontwikkelen en testen van maatwerk en de implementatie daarvan
 • Je schakelt regelmatig met key users van de vestigingen
Waar ga je werken?
Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating maken onderdeel uit van de vermeulen groep, een Nederlands familiebedrijf. De groep bestaat uit 8 gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in de toelevering van woon- en tuininrichting en in infrastructuur. In totaal werken er bij de vermeulen groep ongeveer 450 medewerkers. Recent heeft de nieuwe generatie het stokje binnen ons mooie familiebedrijf overgenomen. Daar zijn we heel trots op. Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating zijn gevestigd in respectievelijk Drachten en Veendam. Wij willen Nederland nog leefbaarder en mooier maken. Dat doen we door duurzame (sier)bestrating te produceren en door de afvoer van afval- en regenwater continu te verbeteren. Zo helpen we wateroverlast als gevolg van klimaatverandering te voorkomen. Met ongeveer 170 medewerkers zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en doorontwikkelen van (geprefabriceerde) betonproducten. Een geweldig mooie uitdaging.

lees meer

Functie-eisen Beschik jij over de volgende competenties?
 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding en 2 tot 4 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met het implementeren en/of beheren van ERP-systemen, zoals MS Dynamics 365, MS Navision of een andere complexe IT-applicatie; jij hebt veel kennis van complexe Microsoft-omgevingen
 • Kennis van Office 365, Azure en Power Apps is een pre 
 • Je bent communicatief sterk en klantgericht
 • Je hebt een flexibele, proactieve instelling en kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent gestructureerd, pragmatisch, hebt een hands-on-mentaliteit en ‘getting things done' is jouw lijfspreuk
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid te reizen; je werkt afwisselend op de vestiging in Drachten en Veendam
Reageer dan direct! 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat krijg je van ons?
Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en deze nieuwe IT-functie (op holdingniveau) goed op te zetten. Eigen initiatief is meer dan welkom en je krijgt volop kansen om verder te groeien. Daar waar jouw kennis van bepaalde applicaties nog onvoldoende is, bieden wij je de mogelijkheid om met behulp van trainingen je kennis van genoemde ERP-systemen en aanvullende tools uit te breiden. Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating (de vermeulen groep) bieden jou als Applicatie Consultant een marktconform salaris, pensioenregeling, ruime verlofregeling, reiskosten-/kilometervergoeding en dus de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen/certificeringen of ‘learning on the job'. En behoor jij tot de top 10 talenten van de vermeulen groep, dan mag je deelnemen aan het speciale Talent Programma.

Collega Jonathan vertelt
“We zijn een ambitieus bedrijf met leuke collega's en een gezellige no-nonsense-sfeer. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien. Er komen mooie projecten aan om Kijlstra Riolering & Bestrating verder te digitaliseren en waarin volop ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Zoek je een leuke en uitdagende baan en wil je een echte Dynamics specialist worden? Kom dan bij ons!”

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. 
Solliciteren is erg eenvoudig: in 3 kleine stappen is het al gebeurd: 
 1. Druk op ‘solliciteren'.
 2. Vul je gegevens in en upload je cv.
 3. Druk op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Herma van Zijl (consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 06 - 1551 8203.

Acquisitie
Kijlstra en Effectus-HR werken vol vertrouwen aan het invullen van deze vacature. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat er ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat vinden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating maken onderdeel uit van de vermeulen groep, een Nederlands familiebedrijf. De groep bestaat uit 8 gerenommeerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in de toelevering van woon- en tuininrichting en in infrastructuur. In totaal werken er bij de vermeulen groep ongeveer 450 medewerkers. Recent heeft de nieuwe generatie het stokje binnen ons mooie familiebedrijf overgenomen. Daar zijn we heel trots op. Kijlstra Riolering & Kijlstra Bestrating zijn gevestigd in respectievelijk Drachten en Veendam. Wij willen Nederland nog leefbaarder en mooier maken. Dat doen we door duurzame (sier)bestrating te produceren en door de afvoer van afval- en regenwater continu te verbeteren. Zo helpen we wateroverlast als gevolg van klimaatverandering te voorkomen. Met ongeveer 170 medewerkers zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en doorontwikkelen van (geprefabriceerde) betonproducten. Een geweldig mooie uitdaging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!