Vacature PHP functie in de eCommerce! - Joure

Joure

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij graag in een groeiend en betrokken bedrijf? Verdiep jij je graag verder in de wereld van ecommerce? Dan zit je bij dit bedrijf helemaal goed!

Als backend PHP Programmeur kom je te werken in een jong en divers team van 8 programmeurs. Je werkt nauw met elkaar samen waarbij jij je helemaal kunt verdiepen in de technische vraagstukken binnen de projecten. Het bedrijf richt zich op een niche door webshops te ontwikkelen die de verkoop tussen bedrijven zo goed mogelijk stimuleert. Hierbij komt veel business logica kijken en is het belangrijk om te weten hoe het logistieke proces van de klant er uit ziet. Dit zorgt er voor dat er soms meerdere keren bij de klant langs gegaan wordt om dit goed in kaart te brengen. Jij vertaalt dit uiteindelijk naar een technisch concept die goed aansluit op de wensen van de klant.

Het bedrijf zit midden in de transitie naar Magento2, wat gebaseerd is op het Symfony framework. Je hoeft nog niet bekend te zijn met dit CMS, maar enige affiniteit met ecommerce zal wel helpen. Iedere medewerker krijgt de ruimte om Magento diploma’s te behalen waarmee je direct ook aan je eigen CV werkt. Op de werkvloer zelf hangt een huiselijke sfeer. Er wordt gezamenlijk geluncht en er is naast je werk ook veel betrokkenheid onder je collega’s. Er heerst een open deuren politiek en je krijgt veel ruimte om je werk te doen op een manier die je zelf prettig vindt. Er is vrije keuze in werkomgeving, er zijn flexibele inlooptijden en je bepaalt zelf je weekplanning aan de hand van de prioriteiten en wensen die zijn aangegeven door de klant. Zolang jij zorgt dat het werk af komt regelt deze klant dat je in een prettige en leerzame werkomgeving terecht komt waar ook ruimte is voor ontspanning en ieder jaar meerdere uitjes plaatsvinden (waaronder een jaarlijkse reis naar het buitenland wat dit jaar Malaga was). Waar wacht je dus nog op?

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een goede basiskennis van PHP, OOP, Composer;
 • Je hebt ervaring met Javascript en koppelingen (dmv webservices/API);
 • Je weet wat Design Patterns zijn;
 • Kennis van Magento, Laravel, Symfony, AngularJS is een pre;
 • Je bent leergierig en ambitieus;
 • Je werkt graag nauw samen met collega’s in een ecommerce omgeving.

lees meer

Overige info
 • Goed salaris;
 • Ruimte om in salaris te groeien;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot 32/36 uur werken;
 • Alle ruimte voor het inrichten van eigen werkplek;
 • Flexibele werktijden;
 • Laptop van de zaak;
 • 25 vakantiedagen (waar flexibel mee wordt omgegaan);
 • Werken bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf;
 • Alle ruimte om je werk zelf in te delen en te groeien.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega's van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf bestaat sinds 2012 en is vooral de afgelopen twee jaar flink gegroeid. Sinds 2015 is het team gegroeid van 5 naar 17 personen. Ze richten zich op de ontwikkeling van maatwerkapplicaties. Ze zijn daarbij gespecialiseerd op B2B webshops. Jij zult als consument dus weinig met hun klanten te maken want deze verkopen vooral aan andere bedrijven die het uiteindelijk leveren aan de consument. Dit zorgt voor zeer specifieke eisen en binnen deze branche is dit bedrijf op ecommerce gebied een van de grootste spelers in Nederland.

Daarnaast levert het bedrijf echt een full service aan klanten waarbij er ook 3 marketeers zitten die zich binnen de webshop bezig houden met activiteiten rondom o.a. SEO, SEA. Het technische team bestaat verder uit 4 front-ender, 2 designers en 2 backenders. Om de balans passend te houden is er nu plek voor twee ambitieuze PHP Programmeurs uit de regio.

lees meer

Contactpersoon Bas Koppes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!