+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
13 dagen geleden geplaatst • 33x bekeken

Software Tester - Per Direct, Zwolle Zwolle • ConnectingTheDots

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

ConnectingTheDots

ConnectingTheDots
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 59 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Software Tester.

Jouw rol

Wat ga je precies doen?

Als Software Tester binnen dit team van Developers ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor het borgen van de kwaliteit. Dit doe je onder andere door handmatig de software te testen alsook door middel van het opstellen en uitvoeren van (herbruikbare) testscenario's, het schrijven en beheren van geautomatiseerde tests en het bijhouden van ondersteunende documentatie.

Door het proces en het systeem doorlopend te controleren kan jij problemen identificeren nog voordat deze ontstaan. Hierdoor vergroot je de kwaliteit van het product en daarmee de ervaringen van onze klanten! Tijdens het testproces is er ruimte binnen SCRUM om het proces mee te organiseren en vorm te geven.

Oh en wat fijn is..; binnen elk team is een Software Tester werkzaam, dus je kan daarnaastteam overstijgendmet de andere testers ervaringen delen om eventuele verbeteringen door te voeren.

Wie we zoeken

Wie ben je en wat kan je?

Je bent een Software tester met al enige jaren ervaring. De kennis en theorie die je in een relevante opleiding hebt geleerd, heb je verder ontwikkeld in de praktijk. Zo heb je naast het handmatig testen ook affiniteit met geautomatiseerd testen en met het opzetten van een testomgeving. Het is een enorme pre als je bij je huidige of vorige werkgever ook ervaring opgedaan hebt in het werken met JIRA, Confluence en cypress. Als je ervaring hebt met het lezen en begrijpen van PHP (Unit testen) is dat een pre. We werken volgens de SCRUM methode, ervaring hiermee is ook zeker mooi meegenomen! Om goed in de functie van software tester bij onze organisatie te zijn, is het nodig dat je gewend bent om tegengas te kunnen geven richting collega Developers, wanneer jij overtuigd bent van jouw standpunt. Ook heb je ervaring in het hebben van klantcontacten en je vindt dit vooral ook erg leuk! Van jezelf ben je iemand die accuraat en nauwkeurig is en werkt, die meedenkt en die proactief dingen signaleert i.p.v. alleen reactief. Tot slot ben jij iemand die klantwensen kan vertalen naar specificaties.

Wat we bieden

Wat kunnen wij jou bieden?

Voorop staat dat we jou de ruimte bieden die jij nodig hebt om jouw functie nu en in de toekomst goed te kunnen uitvoeren. Je krijg de ruimte om jezelf te ontwikkelen en middelen die jij daarbij nodig hebt. Vind je het fijn om op kantoor te werken? Dat kan uiteraard! Vind je het fijn om af en toe ook thuis te werken? Ook dat kan! We hebben namelijk een hybride thuiswerkbeleid waarbij je maximaal 40% van de tijd remote mag werken.

Verder bieden we je uiteraard een laptop of Macbook en de hardware die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Bedrijfs- en teamuitjes zijn er volop en de lunch wordt verzorgt door onze Office Manager, dus je kan zo aanschuiven om je broodjes te smeren..

Scheelt weer in de ochtend ;).

Kortom; naast het salaris (wat natuurlijk ook erg belangrijk is) bieden we je een ambitieuze werkomgeving waarin veel mogelijk is. Onder het mom 'work hard, play hard' hebben onze eigen pooltafel en dartbord!!

ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast, gedreven en ambitieuze organisatie terecht komt. Wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.

We passen goed op je ;).

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in