+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 129x bekeken

Gezocht: Een zelfstandige front end developer met ruime kennis van REACT Zwolle • Kruitbosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Kruitbosch

Kruitbosch
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 2 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Auto (B)
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Welkom bij Kruitbosch Zwolle! Je weet wel, die groothandel in fietsonderdelen en -accessoires en die organisatie achter de succesvolle fietsmerken Cortina en Alpina. Oftewel, een bekende speler in de fietsenbranche. In Nederland maar ook daarbuiten. Wij begeven ons in een enorme groeimarkt en deze aanhoudende groei dwingt ons te blijven investeren in software, onze e-commerce platforms en nieuwe technieken. We doen dit allemaal in eigen huis. Als ervaren front end developer werk je aan impactvolle projecten en ben je dus enorm belangrijk voor ons. Door jouw kennis, expertise en je wil om zelf te blijven groeien, zorg je ervoor dat Kruitbosch nog sneller kan schakelen, klanten (dealers en consumenten) nog beter kan bedienen en dat we toekomstbestendig blijven.
Jouw negen collega's van het Development-team kijken uit naar jouw komst. Front end development besteden we nu nog uit, of collega's doen het erbij. Maar de hoeveelheid werk en benodigde expertise vragen nu toch echt om een eigen fulltime front end developer. Een kans die jij niet wilt missen. Toch?

We zullen ons eerst even voorstellen:
Kruitbosch, aangenaam! Wij zijn een familiebedrijf uit Zwolle met een rijke historie. Wij ontwikkelen allerlei soorten fietsen: van gave fietsen voor de forens tot praktische family e-bikes. Daarnaast hebben we een zeer groot aanbod aan onderdelen en accessoires. Daarmee maken wij van iets alledaags als de fiets, iets heel bijzonders. Wat ooit begon als een lokale grossierderij is in ruim 67 jaar uitgegroeid tot een servicegerichte groothandel en retailpartner in fietsen, onderdelen en accessoires. Daarmee bedienen we fietsspeciaalzaken in Nederland en België.

Ook op het gebied van digitalisering en data zitten we niet stil. Om relevant te blijven in de toekomst is het belangrijk dat wij onze klanten een optimale klantervaring bieden. Dit doen we door feedback van onze klanten te gebruiken voor het continu verbeteren van onze digitale kanalen, zoals het portal, onze websites, de app en de bijbehorende integraties. Maar relevant blijven betekent ook dat we samen met onze partners de processen binnen de keten zo optimaal mogelijk inrichten. Hiervoor werken we op een digitale manier samen en wisselen we proactief informatie uit. Door te digitaliseren dringen we handmatige handelingen terug, kunnen we continu de processen monitoren en heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie. Hierdoor zijn we in staat snel in te spelen op de veranderingen om ons heen.

Wij zijn een krachtige, wendbare en tikkeltje eigenwijze organisatie die betrokken, betrouwbaar en dynamisch in de wedstrijd zit. Wij zijn Kruitbosch, wij maken fietsen bijzonder!

Wie zoeken wij?
Om ons Development-team verder te versterken zijn we op zoek naar een front end developer: een nieuwsgierige developer die altijd op zoek is naar de nieuwste technieken en tools om de applicaties nog sneller, mooier en geavanceerder te maken, iemand die houdt van uitdaging en gewend is om meerdere projecten naast elkaar te hebben.Functie-eisen

Als front end developer:
 • Krijg je de kans om voor diverse applicaties de front end opnieuw op te zetten.
 • Werk je samen met diverse SCRUM teams om tot de beste oplossingen te komen. In overleg met product owners, back end developers en business analisten bepaal jij de richting voor front end.
 • Heb je oog voor detail en overzie je het grote geheel. Je bewaakt de consistentie van de designs over de diverse applicaties.
We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een front end developer die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:
Een zelfstandige front end developer met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ruime kennis van REACT. Jij werkt met de laatste versie.
 • Bedreven in Typescript en SASS. Ook tools als NPM/Yarn, Webpack en Git zijn jou niet vreemd. Daarnaast ben jij ‘mobile first' georiënteerd.
 • Een procesmatige en doelgerichte expert voor wie HTML, CSS en Javascript geen geheimen kent.
 • Bekend met NextJS, Blazor, Bitbucket & Azure DevOps. En heb je hier ook nog eens ervaring mee? Dan is dat voor ons een hele grote plus. Hetzelfde geldt als je ervaring hebt met UX in zowel B2B- als B2C-omgevingen.
 • In staat om zelf designs te maken en voor te leggen aan het team.
Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe front end developer kunnen zijn.

Met wie en voor wie werk je?
Jouw collega's van ons Development & E-commerce-team zijn Ellen, Pim, Paulus, Jarno, Reinout, Bert, Roelof en Thijs. Back end developers, .NET developers, een software tester; stuk voor stuk gedreven, maar bovenal enthousiaste collega's. Maar hier blijft het niet bij. Ons team groeit en we kijken uit naar de collega's die ook nog gaan aansluiten dit jaar. In totaal werken we met zo'n 250 mensen bij Kruitbosch. Betrokken, betrouwbaar en dynamisch zijn onze kernwaarden, maar we zijn vooral een hele menselijke organisatie. We willen van elkaar leren, elkaar inspireren en geïnspireerd worden. We vinden het belangrijk dat mensen in hun kracht staan en datgene kunnen doen waar ze energie van krijgen. In ons prachtige pand aan de A28 hebben we flexibele werkplekken, dus geen vaste bureaus en geen eilandjes. Bij ons ervaar je echt het samen-gevoel, ook als je vanuit huis werkt.
Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?
 • Je bent bezig met het doorontwikkelen van het bestaande e-commerce platform op basis van REACT.
 • Je zet nieuwe front ends op voor bestaande applicaties die nog geen SPA zijn.
 • Je zorgt ervoor dat applicaties up-to-date blijven voor wat betreft het front end framework.
 • Je denkt mee over het onafhankelijk kunnen deployen van de front end van applicaties.


Aanbod

Dit krijg je van ons
 • Als front end developer heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen in deze nieuwe functie. We investeren in je ontwikkeling en je kunt deelnemen aan een leiderschapsprogramma en de ‘School of Kruitbosch'.
 • Een marktconform salaris. Jouw kennis en expertise zijn bepalend voor de inschaling van jouw salaris.
 • Een premievrije pensioenregeling, oftewel: Kruitbosch betaalt jouw pensioenpremie.
 • Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week.
 • Een werkplek met gezellige en inspirerende collega's. En gezellige (virtuele) vrijdagmiddagborrels.
Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken in de dynamische fietsenbranche, bij een organisatie die continu in ontwikkeling is? Heb jij de kennis, vaardigheden en gedrevenheid die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als front end developer. Dit kan via de sollicitatiebutton, dus het is snel voor elkaar. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Natascha Zoer (recruiter Kruitbosch) op telefoonnummer 06-12554213.

Acquisitie
Voor al onze vacatures werken wij intensief en exclusief samen met Effectus-HR. Door de expertise die we hiermee in huis hebben, zijn wij ervan overtuigd dat we voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat gaan vinden. Ongevraagd kandidaten voorstellen wordt dan ook niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in