Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
7 dagen geleden geplaatst • 26x bekeken

IT-specialisten Zwolle • Deltion College

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Deltion College

Deltion College
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

IT-specialisten
Zwolle

Uitdaging, ontwikkeling en vernieuwing: wij zijn op zoek naar diverse IT-specialisten die ons team komen versterken. Wil jij waarde toevoegen in een organisatie waarbij alle IT in eigen beheer is, korte lijnen zijn en waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd?

Voor ons team Informatisering & Automatisering(I&A) zijn wij op zoek naar diverse nieuwe collega's, namelijk: projectleiders, technisch specialisten, functioneel beheerders, architecten en data specialisten.

“Privé en werk gaat goed samen inclusief thuiswerkmogelijkheden. Je kunt sporten op de campus en de collegialiteit is groot. Houd je van Microsoft, dan kun je hier je hart ophalen!”
- Ronald, technisch consultant

“Wat interessant is aan onze IT-omgeving? Er is veel te doen en te veranderen. De betrokkenheid van collega's is groot en er is een enorme diversiteit aan werkzaamheden.”
- Marlon, wijzigingsbeheerder

Jouw team en organisatie
Jij komt te werken op een bruisende campus in het team Informatisering & Automatisering. Dit team bestaat uit 42 collega's, verdeeld over meerdere vakgebieden zoals:
 • Informatiemanagement.
 • Functioneel Beheer.
 • Technisch Management en Projectmanagement.
 • Architectuur.
 • Data.
 • Privacy.
 • Security.
Ons team staat voor de uitdagende taak om vele ontwikkelingen op IT te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor Deltion. Van biometrisch authenticeren, diverse IOT projecten tot het opzetten van digitale communities. Denken in mogelijkheden, strategie, is het maakbaar, past het binnen de wetgeving en is het beheersbaar zijn hierbij constante aandachtsgebieden. IT is een belangrijke pijler binnen ons onderwijs. Aan ons de taak om hierin het juiste te doen om zo het allerbeste te kunnen betekenen voor onze organisatie en onze studenten.

Wij zijn een team dat volop in ontwikkeling is en blijft. Dit vraagt om maximale flexibiliteit en innovatie, maar ook om koersvastheid richting onze visie. Daarnaast is er sprake van standaardisatie en werken vanuit ervaring, maar er is ook volop aandacht voor je eigen ontwikkeling op persoonlijk gebied en vakinhoudelijk.

Daarom is werken binnen IT van Deltion zo gaaf: wij hebben maatschappelijke impact, wij staan voor kwaliteit en willen het beste waarmaken. Samen met onderwijsdirecteuren, leraren en proceseigenaren werken we aan de (door)ontwikkeling van digitale programma's die 19.100 studenten- jong en oud helpen hun toekomst verder op te bouwen. En dat allemaal op een prachtige campus waar verschillende onderwijsdisciplines, leraren en ondersteunende diensten “samen aan de toekomst werken”.

“Er heerst een sfeer van saamhorigheid waarbij we allemaal werken aan een gezamenlijk doel. De collega's zijn leuk en behulpzaam”
- Tekin, werkplekbeheer

“Deltion is een inclusieve school met open blik. De IT-omgeving van Deltion is lekker ingewikkeld en daardoor kun je je echt uitleven èn je blijft nieuwe dingen leren.”
- Helma, privacy officer

“De grote netwerkomgeving is voor mij de reden geweest om bij Deltion aan de slag te gaan. En met vernieuwingen op til, wordt dat alleen maar nog interessanter”
- Alexander, infra-specialist

Functie-eisen

Wij zoeken jou!
Wil jij écht iets toevoegen? En ben jij benieuwd wat wij als Deltion College te bieden hebben? Laat dit ons dan zo snel mogelijk voor 3 juli 2022 weten door te solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website en in je motivatiebrief aan te geven waarom jij één van onze nieuwe collega's gaat zijn. We gaan graag het gesprek met je aan om hierin de mogelijkheden te bespreken.

Inloop IT-banenmarkt op 30 juni
Ook organiseren wij op donderdag 30 juni een inloop banenmarkt van 16.00 tot 20.00 uur, speciaal voor IT, waarbij jij alvast een kijkje kunt nemen op misschien wel jouw nieuwe werkplek. Ook kun je in gesprek met een aantal IT collega's van Deltion, misschien wel jouw nieuwe collega's! Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen (Campus West). Meer informatie over onze banenmarkt vind je op de site.

Kun je niet wachten en wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Arjan Scheve (manager operations I&A), telefoonnummer: 038-8503310.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in