Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
7 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

Senior Bedrijfsvoerder Netbeheer Zwolle • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Enexis

Enexis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 26 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.404 - € 4.863 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Een boeiende baan in de gas- en elektrotechniek, zonder zelf te sleutelen? Die heb je als operator in dé controlroom van Enexis in Zwolle. Bij ons zit je letterlijk aan de knoppen om bedrijven en huishoudens in Noord-Nederland van energie te voorzien. Een hele verantwoordelijkheid!

In het zenuwcentrum monitor en stuur jij met je collega's het transport- en distributieproces van energie, en onderneem je op tijd actie als de alarmbellen afgaan. 24/7 staat ons bedrijfsvoeringscentrum paraat. Deze functie van Senior Bedrijfsvoerder is een DAGDIENST, daar waar veel anderen collega's meedraaien in een continurooster, telkens in een andere teamsamenstelling.

Ons centrum wordt geleefd door wat er in de buitenwereld gebeurt. Is er onderhoud nodig? Dan zet je de lichten op groen. Komt er een storingsmelding binnen? Dan hang jij met de uitvoerende partijen aan de telefoon, zodat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarbij kan het zomaar zijn dat jij een transformator bedient waar 30.000 huishoudens aan hangen. Eén verkeerde inschatting, en die zitten allemaal zonder stroom. Gevolg: maatschappelijke onrust en misschien wel onveilige situaties. Het is dus van groot belang dat je continu alles checkt en dubbelcheckt.
 
Natuurlijk krijg je eerst een uitgebreide opleiding, zodat jij goed voorbereid van start gaat. En ook daarna blijf je up-to-date. Er verandert namelijk nogal wat in ons vakgebied. Van de energietransitie tot automatisering en verhoogde veiligheidseisen: alles wat er in de energiewereld gebeurt, heeft impact op jouw werk. Je blijft je dus ontwikkelen, misschien wel tot senior bedrijfsvoerder!

Kijk mee achter de schermen

Lijkt het werk van senior bedrijfsvoerder je leuk? Je bent van harte welkom om een keer mee te kijken in de controlroom. Neem hiervoor contact op met recruiter Erik. Zijn gegevens vind je onder aan deze vacature.Functie-eisen

Wat je in ieder geval nodig hebt in deze functie: een hoog veiligheidsbewustzijn. Dat betekent dat je altijd 100% zeker bent van je handeling, voordat je die uitvoert. Twijfel je? Dan zoek je het uit of vraag je een collega. Je staat voor kwaliteit, kunt in een hectische situatie prioriteiten stellen en weet die overtuigend over te brengen aan de uitvoerende partijen.
 
Dit breng je ook mee:

 • Een hbo-diploma in elektrotechniek of energietechniek.
 • Motivatie om aanvullende opleidingen te volgen (op onze kosten en onder werktijd).
 • Je spreekt en schrijft goed in de Nederlandse taal.

Omdat je in een beveiligde zone gaat werken, vragen we je ook om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te leveren.


Aanbod

Enexis zorgt goed voor jou! Als betrokken werkgever bieden wij je een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Hou jij bijvoorbeeld van veel vrije tijd? Bij ons krijg je standaard 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget! Vind je sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een brutobudget van € 500,- per jaar voor je sportabonnement en kunt op onze kosten trainingen en opleidingen volgen.

En hiervan profiteer je nog meer:

 • Uitgebreid inwerkprogramma met goede begeleiding.
 • Salaris tussen € 3404,- en € 4863,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Hier bovenop ontvang je ook nog een budget van 28,7% over je brutojaarsalaris. Hierin zit onder andere je vakantiegeld, adv en dertiende maand. Je kunt dit budget flexibel inzetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-kaart, inclusief gebruik van een ov-fiets.

Vragen? Neem voor meer info contact op met:
Erik van ‘t Wout
erik.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
06 – 25 03 08 93

#LI-EV1

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijfsvoeringscentrum is het kloppende hart van onze organisatie. Teamwork is onze sleutel tot succes: als het druk is, zetten we allemaal een tandje bij. Zodat de collega's van de volgende shift relaxed kunnen beginnen. Ook privé zijn we er voor elkaar. Op de meest gekke werktijden trekken we samen op. Dat zorgt voor een fijne, open werksfeer waarin we veel met elkaar kunnen delen.

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in