Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
9 dagen geleden geplaatst • 45x bekeken

.NET developer Zwolle • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Enexis

Enexis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 26 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.873 - € 5.532 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • 13e maand
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als .NET developer draag je direct bij aan de energietransitie. Fudura bevindt zich midden in de energietransitie en de organisatie is volop in beweging. Als Developer breng je jouw expertise in en werk je direct voor onze klanten. Zo zijn er op dagen 60.000.000 reads vanuit elektriciteits- en gasmeters. Deze goudmijn aan data verwerken, analyseren en distribueren wij, bijvoorbeeld naar rapportages en klantportalen die wij in eigen beheer hebben.

Hoe je werkdag er dan uit ziet?
Onze scrumteams werken gedeeltelijk DevOps. Vanuit beheer oogpunt begin je daarom je dag met enkele snelle checks om te kijken of alle systemen hun werk hebben gedaan. Na een goede kop koffie haak je aan bij de daily standup van je team. Daarin bespreekt het team de status van de sprint. Eén collega geeft aan vast te lopen en jij biedt daarom je hulp aan om samen naar het vraagstuk te kijken. Maar eerst is er een refinement sessie met het team om het werk voor de volgende sprint voor te bereiden. Wat is precies de klantwens en welke waarde creëer je hiermee? Zijn er eventuele afhankelijkheden of andere zaken die van te voren uitgezocht moeten worden? Na de refinement sessie kun je een paar uur met de juiste focus werken aan de story die jij op dit moment aan het realiseren bent. Na de lunch sluit je aan bij de collega die vast was gelopen. Met pair programming zijn jullie er zo uit. Daarna ga je met de Product Owner mee naar een stakeholder van het team. Zij hebben een nieuwe wens en willen graag bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan het eind van deze afspraak kun je deze stakeholder mooi direct laten zien waar je eerder die dag aan gewerkt hebt en of dat aansluit bij de wens. Met de inzichten van dit gesprek kun je morgen weer aan de slag!

Ons .NET landschap draait volledig binnen Microsoft Azure. Binnen ons landschap maken we gebruik van een Event-Driven Architecture op basis van Azure Service Bus en NServiceBus. Daarnaast richten we ons steeds meer op containerization met behulp van Docker. Voor ons Data en BI platform maken we gebruiken van Python, R en de verschillende data diensten die Azure aanbiedt zoals Azure Data Factory, Azure Data Lake en Azure Databricks. Functie-eisen

Om het maximale uit jezelf te kunnen halen, vragen wij voor deze functie een relevante afgeronde hbo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring in een functie als Software Developer. Uiteraard heb je goede kennis van software development en data-analyse. Kennis van .NET en Microsoft Azure is een vereiste, evenals ervaring met Agile en/of Scrum werken. Daarnaast is ervaring met Continuous Integration en Continuous Deployment gewenst. Ervaring met het werken in DevOps teams is een pre. 

Buiten deze technische eisen zoeken wij ook mensen die passen in het ‘Fudura DNA'. Dit zijn mensen die echt passie hebben voor hun werk. Daarnaast kun je resultaatgericht werken, ben je analytisch sterk en communicatief vaardig. 


Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het fijne van dit pakket, is dat je zelf kiest hoe je het inzet. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij Fudura krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dag bijkopen vanuit je Persoonlijk budget. Wil je liever elke maand een extra uitbetaling bij je salaris? Ook dat kan! 
Je jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- is bedoeld om jou lekker in je vel te laten zitten. Bijvoorbeeld voor je sportabonnement of voedingscoach. Heb je dan nog energie over? Trainen, opleiden of een cursus volgen behoort ook nog tot de mogelijkheden. 

Alles op een rijtje

Op basis van je ervaring word je ingeschaald in onze schaal 14 of schaal 15. 
Naast je primair salaris ontvang je een set van secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7%. Hier zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand in. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling. 
Wat betekent dit dan concreet?

In schaal 14:

Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je ingeschaald tussen € 3.873,- en € 5.532,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 14 tussen € 3.009,- en € 4.298,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld. 
In schaal 15:

Afhankelijk van je persoonlijke keuzes (bijvoorbeeld uitbetalen of verlof kopen), word je ingeschaald tussen € 4.381,- en € 6.259,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een primair salaris in klasse 15 tussen € 3.404,- en € 4.863,-, een Persoonlijk Budget en een 13e maand. Hiernaast krijg je natuurlijk ook nog 8% vakantiegeld. 

Verder krijg je: 

 • een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken. 

 
Selectieprocedure
Je sollicitatie start met je cv en motivatie, waarna je een uitnodiging voor een videopitch kunt ontvangen. Als we aansluiting zien, gaan we graag het gesprek met je aan. Een assessment is onderdeel van de procedure. 

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
 
Meer informatie?

Krijg jij energie van deze baan? Klik dan op de Solliciteer-button. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiter Cynthia Storm via cynthia.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel via 06-52643419. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

Slimmer omgaan met energieBij Fudura werken we dagelijks aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met het verduurzamen van hun energieprestaties. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen. Daarom zoeken we mensen die meters maken. Letterlijk én figuurlijk: als deskundig vakspecialist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook omdat we samen rendabele oplossingen realiseren die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Bij Fudura werk je in een organisatie die je stimuleert het beste uit jezelf te halen. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in