Software Developer, Zwolle/Utrecht/Amsterdam, mens/techniek/fun

Zwolle

TeamValue
 • TeamValue
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij bent die Fullstack Software Developer die weet hoe je bedrijfskritische applicaties bouwt. Al jouw oplossingen moeten 100% geautomatiseerd uitgerold worden.

Wat ga je doen als Software Developer?

Onze naam zegt het al: we leveren als team waarde door de beste solutions te bouwen voor onze klanten. Als medior Software Developer werk je veel samen met de architect en begeleid je weleens junior collega's of stagiairs.

Een werkdag zou er zo uit kunnen zien:
Je bent actief betrokken bij de dagelijkse standup waarin je waar nodig om hulp vraagt en hulp aanbiedt, zodat ieder Teamlid de hulp krijgt die nodig is om de dag goed te kunnen starten. Je overlegt met de functioneel betrokken personen en in het bijzonder de Product Owner. Na het overleg bepaal je hoe je jouw taak technisch gaat oplossen. De standaardoplossingen van Azure hebben je voorkeur, maar maatwerk is ook geen probleem voor je. Altijd aan de hand van de Cloud Best Practices.
Je bent medeverantwoordelijk voor de 99,95% uptime van het platform, waardoor je naast overleggen en bouwen, ook tijd besteedt aan Release Management. Al jouw oplossingen moeten 100% geautomatiseerd uitgerold kunnen worden met behulp van Azure Dev-ops Release Manager en natuurlijk de ARM templates die Azure biedt. Zo werk je als Software Developer nauw samen met de verschillende service teams. Een heel dynamische rol, waarin meer dan alleen technische skills gevraagd worden!

"Everything we develop should be based on a set of architectural principles and standards that define and guide what we do."

Hier raken we niet over uitgepraat...

Binnen TeamValue hanteren we het Golden Path principe. Dat betekent dat we over drie assen werken: ‍ Doing the right things (the value as) Business – op een agile manier je roadmap durven aanpassen en prio's durven stellen. Je business case en stakeholders evenals product owners spelen hierin een belangrijke rol.
Onderdeel van onze Golden Path zijn verschillende architectuur principes en design patterns die worden gebruikt en toegepast in de stack. Deze worden toegepast en ingezet op o.a. deze patterns: schaalbaarheid, platform 27/4 uptime, one-button-deployment en ISO op orde.

Wat typeert dan de huidige stack bij TeamValue? Voor front-end development kiezen we voor React, voor back-end development kiezen we voor .NET Core 3.1 LTS, voor database is het CosmosDB en voor deployment kiezen we voor ARM en Azure PowerShell.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?

Jij hebt lef! Je durft kritisch te zijn tegen onze klanten. Je helpt de klant écht een stap verder. Je denkt mee, stelt vragen en geeft een weerwoord als je een andere mening of ervaring hebt.
We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat. Van jou verwachten we:
 • Teamspirit
 • Lef
 • Enthousiasme
 • Doorzettingsvermogen
 • En als je onze humor kan waarderen is dat een pré.
Ooit zitten we in New-York en hebben we tevreden klanten overal ter wereld. Jij begrijpt waar we naar toe willen en je groeit met ons mee. Dat kan alleen als jij je vrij voelt om het beste uit jezelf te halen en niet bang bent om in het diepe te springen. Spannend? Soms. Maar je weet dat er een heel team achter je staat. Met eerlijk advies en feedback maar ook met geintjes, goede koffie en een borrel op vrijdagmiddag.

Jij hebt
 • Ervaring met Visual Studio en/of Azure DevOps
 • Kennis van software ontwikkeling in .NET, ASP.NET, XML, JSON en Web services is een must
 • Het helpt als je een Scrum Master certificaat hebt en je Azure certificering gestart of afgerond hebt
 • Wij zijn nogal fan van Angular en TypeScript en werken veel met SQL Azure en Azure Cosmos DB, dus het zou erg leuk zijn als jij daar in mee wilt gaan
 • Je communicatieskills en je organiserend vermogen zijn onontbeerlijk in een jong en dynamisch bedrijf
 • Bij onze klanten werken we vaak met internationale teams, dus in het Engels communiceren gaat je prima af.
Bij TeamValue en onze opdrachtgevers is de voertaal Nederlands. Uiteraard spreken we ook voldoende Engels gezien ons vakgebied. Het is wenselijk dat je beide talen beheerst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 6.000 p/m
Overige info Wat voegen wij toe?

Misschien zijn we een andere werkgever dan jij gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Jij weet waar je goed in bent en als je iets wil leren dan zijn we er om je dat te bieden.
Natuurlijk krijg je bij ons een passend salaris en een uitdagende baan. Je hoeft je geen moment te vervelen. Als je bij TeamValue werkt dan word jij onderdeel van ons team en dat betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Je krijgt coaching, feedback en ook veel gezelligheid, want wij houden van borrelen, af en toe samen op stap en samen sporten. Er is meer in het leven dan alleen werk.

Wat bieden wij nog meer?
 • Uitdagende opdrachten en als consultant echt samenwerken met collega's aan projecten
 • Werken voor grote namen, zoals onder andere Allego, Humanitas, KPMG, ING, AkzoNobel, RDW en Microsoft
 • Een Golden Path – de bewezen gouden combinatie waarin de digitale transformatie altijd vergezeld gaat met de business change
 • Een salaris tussen de 3.000,- en 6000,- euro per maand
 • 2% extra vakantiegeld dan normaal omdat wij gaan voor die 10! en 26 vakantiedagen
 • Jaarlijkse Ohana BBQ incl. family en kerstdiner met partners
 • Met het team naar toffe events om onze kennis op peil te houden en nieuwe kennis op te doen
 • Een divers team met Business Intelligence Consultants, Azure Solution Developers, Architects en Agile coaches
Release jouw sollicitatie met één druk op de knop.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij TeamValue werken we aan bedrijfskritische applicaties, hebben we een passie voor data en bij alles wat we doen nemen we de transformatie van het bedrijf mee. Dat maakt ons uniek.

Wij werken met mensen in een wereld die draait om techniek. Misschien zijn we een andere werkgever dan je gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Wij geloven dat mensen tot bloei komen wanneer ze worden uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden. Wij geven de ruimte jezelf te ontplooien en houden tegelijkertijd de neuzen dezelfde kant op. We zijn eerlijk en open naar elkaar en naar onze klanten. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat. Sámen, want het team staat centraal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures