High Tech IoT Developer Bedrijfspanden - Zwolle

Zwolle

JAVA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In totaal werken er hier zo'n 70 mensen, waarvan het ontwikkelteam bestaat uit 10 medewerkers. Het team wordt geleid door een teamlead, die direct schakelt met de directie van het bedrijf. De technologische stack waarmee gewerkt wordt bestaat uit Java, C, C++, RTOS, IoT, C# en Delphi. Qua hosting werken zij met Azure Cloud. De hardware is in principe gescheiden van de software, maar het is juist wel mogelijk om daar veel van op te steken als daar interesse voor is. Zo ben je vrij om mee te kijken, denken en praten over deze tech.

Kortgeleden hebben zij een gaaf project voor Unilever in Wageningen opgeleverd. Dit pand is High Tech ingericht met de nieuwste mogelijkheden om het klimaat optimaal in te stellen om hun onderzoeken op het gebied van gezonde voeding uit te kunnen voeren. Daarnaast zijn zij momenteel in de aanloop voor Universiteiten om nieuwe laboratoria te gaan bouwen om vernieuwende onderzoeken te gaan doen. Een laatste voorbeeld is hun plan om voor de gemeente in Groningen een nieuw pand in te gaan richten.

Als developer werk je mee aan de diverse software en hardware onderdelen die nodig zijn om deze panden optimaal te laten functioneren. Zo kun je dus denken aan sensoren en IoT applicaties om bepaalde variabelen te meten in een omgeving voor het klimaat tot het extra beveiligen van bepaalde sectoren van een pand en deze op afstand bestuurbaar en controleerbaar te maken.

lees meer

Functie-eisen
 • MBO of HBO Technische Informatica of vergelijkbaar;
 • Kennis van Java/C/C++;
 • Pre: Azure cloud/RTOS/IoT/C#;
 • Een gezonde dosis humor en enthousiasme;
 • Ervaring in het vak is een pré.
Overige info
 • Salaris zonder plafond;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • Goed pensioen;
 • Thuiswerken in overleg;
 • Reiskostenvergoeding (ov-kaart van de zaak);
 • Laptop van de zaak.
Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een bedrijf dat zich specialiseert in gebouwautomatisering. Zij adviseren, ontwikkelen, produceren en leveren innovatieve, functionele en gebouw gebonden hard- en softwareproducten voor webbased gebouwbeheersystemen in nieuwe en bestaande gebouwen. Ze werken voornamelijk samen met vastgoedeigenaren, aannemers en andere soorten partijen die betrokken zijn bij de bouw van een nieuw pand.

Ze zijn hier ultraflexibel als het gaat om nieuwere technologieën en zij proberen deze direct te implementeren. Ze zorgen direct voor clean code door voldoende tests uit te voeren en proberen direct hun platform schaalbaar te maken voor de toekomst. IoT is een groot onderdeel van dit bedrijf, maar dit is afhankelijk van de klant.

Het pand van deze onderneming, gelegen in Zwolle, heeft 3 kantoortuinen met allemaal dezelfde inrichting. Het is nieuw, warm en modern ingericht. Bijna elke dag komt er vers fruit binnen, wat dan ook graag wordt gegeten door het personeel hier. Soms moet er worden overgewerkt, maar dan wordt er eten besteld. Geen pizza, maar goed en gezond eten van een restaurant waar het bedrijf goed contact mee heeft.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures