Scrum Master - Zwolle

Zwolle

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Scrum Master stuur je twee DevOps teams aan die elk bestaan uit ongeveer 9 teamleden. Eén team werkt o.a. aan applicaties die de meetdata collecteert uit onze meters in het veld. Het tweede team wordt later nog bepaald. 
Uiteraard faciliteer je het scrumproces binnen de teams en zorg je dat zij optimaal waarde kunnen toevoegen. 
Daarnaast neem je de organisatie mee in alles wat zich afspeelt in onze dynamische en steeds veranderende IT omgeving en ondersteun en neem je de business mee in onze agile werkwijze.

lees meer

Functie-eisen

De woorden ‘disruptive, innovatief en vernieuwend' passen jou als een tweede jas. Als Scrum Master ben jij op je best wanneer je jouw expertise in kunt zetten voor een vooruitstrevende en unieke organisatie. Fudura is op zoek naar mensen die meer brengen dan hun talent. Wij noemen dat 4D denken: Mensen die anders denken en doen, durven te experimenteren en blijven leren. Mensen met passie, die geloven in onze missie en hier met gedrevenheid aan bijdragen. Je werkt resultaatgericht, hebt een analytisch vermogen en bent communicatief vaardig en kan ons helpen bij de overgang naar een DevOps-aanpak.

Om het meeste uit jezelf te kunnen halen, vragen wij voor deze functie een relevante afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting IT en een jaar werkervaring in een functie van Scrum Master. Uiteraard heb je ervaring met de invoering van de Agile methode binnen een IT omgeving, de invoering van DevOps binnen teams, Continuous Delivery en scaling Agile frameworks in een technisch complexe IT-omgevingen. 

Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. 

Aanbod

Dit krijg je van ons
De energie die jij geeft, krijg je bij ons ook terug. Daarom kun je bij Fudura rekenen op:

 • Een salaris tussen minimaal € 3.873,- en maximaal € 5.532,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 14 tussen € 3.009,- en € 4.298,-, aangevuld met een Persoonlijk Budget en een 13e maand. 
 • 24,5 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Een reiskostenvergoeding en een eersteklas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets. 
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • Een prettige werk-privébalans.
 • Een vitaliteitsbudget van € 500,- per jaar dat je bijvoorbeeld kunt uitgeven aan een sportabonnement.
 • Verschillende doorgroei- en doorleermogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en workshops.

 
Solliciteren
Krijg jij energie van deze baan? Klik dan op de Solliciteer-button. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met recruiter Janny van Logten via [email protected] of bel/app naar 06 54 35 45 69.
 
Screeningsbeleid
Afhankelijk van de functie houdt ons screeningsbeleid in: het nagaan van je referenties, het toetsen van de authenticiteit van je cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.873 - € 5.532 p/m
Bedrijfsomschrijving

Slimmer omgaan met energie
Bij Fudura werken we dagelijks aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met het verduurzamen van hun energieprestaties. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen. Daarom zoeken we mensen die meters maken. Letterlijk én figuurlijk: als deskundig vakspecialist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook omdat we samen rendabele oplossingen realiseren die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Bij Fudura werk je in een organisatie die je stimuleert het beste uit jezelf te halen. 
 
De afdeling ICT bestaat uit 12 interne medewerkers en een flexibele schil van zo'n 15 externe medewerkers en zal in het komende jaar verder groeien om onze ambities waar te kunnen maken. De werkwijze van de afdeling bevindt zich in een overgang naar een op Scrum gebaseerde DevOps-aanpak.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures