Frontend Developer vindingrijk bureau - Zwolle

Zwolle

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ambitieuze Junior/Medior Frontend Developer die, bijvoorbeeld tijdens zijn/haar studie, al wat werkervaring heeft opgedaan. Je komt terecht in het development team dat bestaat uit twee Full Stack Developers (waaronder een Lead), twee Backend Developers en een andere parttime UX/Frontend Developer. Wat jouw baan zo leuk en divers maakt is dat je niet alleen de kans krijgt om te werken aan in-house producten, maar dat je voornamelijk aan externe projecten voor de klant mag werken.

Jij gaat de websites en apps naar een hoger niveau tillen en krijgt hierbij veel ruimte voor eigen initiatief. Een frisse blik en ideeën worden door het hele team gewaardeerd. Verder schakel je veel met klanten, stagiaires, stakeholders en de interne Product Owner. Je denkt mee over design, UX, techniek en presentatie. Het is dus een veelzijdige baan, waarbinnen jij de mogelijkheid krijgt om projecten op te pakken die je tof vindt. Zo kun je doorgroeien tot een Medior/Senior Frontend Developer met een brede skillset.

Qua stack zul je werken met HTML, CSS en JavaScript (ervaring met React heeft een grote voorkeur). Aan de backend wordt o.a. gewerkt met NodeJS en Laravel, dus mocht je hier ervaring mee hebben is dat een plus! Verder zoeken we iemand die een feeling heeft voor design, sociaal en vooral flexibel is. Jouw werktijden zijn dit namelijk ook en je krijgt zelfs de mogelijkheid voor een groot deel vanuit huis te werken.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ga jij graag aan de slag voor een bedrijf die volop doorgroeimogelijkheden biedt? Dan komen wij graag eens met je in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS, JavaScript (bij voorkeur met React); 
 • Aan de backend wordt gewerkt met Laravel en NodeJS, dus backend ervaring is een pré; 
 • Je hebt een feeling voor design; 
 • Je bent zelfstandig, leergierig en initiatiefrijk; 
 • Je bent sociaal en houdt wel van een leuk teamuitje op zn tijd!

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en diverse bonusregelingen; 
 • Een Macbook Air met een extra beeldscherm; 
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld; 
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken; 
 • Veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden; 
 • Een gezellige, jonge en dynamische werkomgeving en de leukste uitjes (als het weer kan)!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze bloeiende scale-up uit Zwolle is ooit begonnen vergelijkend reiswebsite, maar sinds Covid-19 hebben zij de stap naar professioneel webbureau gemaakt! Deze omslag heeft enorm goed uitgepakt dankzij de vindingrijkheid, daadkracht en en flexibiliteit van het team. Nu werken zij dus niet alleen meer aan de interne affiliatie website in de reisbranche, maar voornamelijk aan toffe externe projecten die verder reiken dan de reisbranche! Daarom zijn we op zoek naar extra frontend power!

Niet alleen bouwen ze dus interne applicaties, maar ook zijn ze bezig met het ontwikkelen van andere concepten. Zo hebben ze een beheerders- en klantportaal en configuratiesysteem ontwikkeld voor een van de grootste trappenfabrikanten. Ook voor een grote naam binnen de bouwindustrie hebben zij een webshop in de nieuwste technieken ontwikkeld. Steeds meer branches zoals bijvoorbeeld de duurzaamheidsbranche willen gebruik maken van hun diensten en daar ligt nu de uitdaging voor jou als techneut. Te veel klanten nemen zij niet aan want ze doen eerder te veel dan te weinig voor klanten en ze steken veel tijd in de oplossingen wat dan ook hun kracht is!

De organisatie vindt het belangrijk dat voor het werk dat wordt uitgevoerd er ook iets wordt teruggeven aan het personeel en de maatschappij. Iedere developer krijgt daarom een sprint voor een maatschappelijke organisatie waarbij ze voor een goed doel gratis aan de slag te gaan. Ook krijgt iedere binnen de organisatie een dag vrij om vrijwilligerswerk te doen! Een meelevende organisatie dus die veel waarde aan de maatschappij hecht.   

Het kantoor van dit bedrijf ligt midden in de binnenstad van Zwolle. Zodra je de deur uitstapt, ben je in het gezellige centrum! Het team bestaan momenteel uit 13 jonge en ambitieuze collega’s die zeer goed met elkaar overweg kunnen en zij hopen de komende jaren te blijven groeien. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en iedere vrijdag is er (normaliter) tijd en ruimte voor de welbekende VrijMiBo. Daarnaast worden er jaarlijks leuke uitjes georganiseerd: vorig jaar zijn ze bijvoorbeeld met het hele team naar Nice geweest! 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures