Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
30+ dagen geleden geplaatst • 13x bekeken

Servicedeskmedewerker Zwolle

Zwolle • Jobfinity
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior/Medior
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Voor onze klant , een Netbeheerder, in Zwolle zijn wij op zoek naar een ICT Servicedeskmedewerker. Heb jij enige jaren recente en relevante werkervaring binnen de ICT? Dan zoeken wij jou!


Over de functie ICT Servicedeskmedewerker Zwolle

Je bent als servicedeskmedewerker o.a. verantwoordelijk voor het geven van 1e en/of 2e lijns gebruikersondersteuning, afhankelijk van je opgedane kennis en ervaring. Om de eindgebruikers uitstekende service en dienstverlening te garanderen werk je nauw samen met een team van collega's.


Taken en verantwoordelijkheden

Als Medewerker IT ServiceDesk ben je het eerste aanspreekpunt voor de meldingen en hulpvragen van medewerkers van de opdrachtgever over onder andere werkplekken, businessapplicaties en telefonie.
Jij handelt 1e-lijns meldingen correct en tijdig af, waarbij de administratieve afhandeling uiteraard ook onderdeel van je werk is. Afhankelijk van jouw vaardigheden word jij ook als on-site support medewerker ingezet. Bezetting, werkdruk en openstaande taken zijn hiervan ook op invloed.
De meldingen komen via telefoon en het meldingssysteem binnen. Er zijn meerdere targets die wij hanteren in ons werk. Zo is ons uitgangspunt dat je 80% van de informatieverzoeken en meldingen zelfstandig oplost. Waar nodig kan je doorverwijzen naar de 2e-lijns. Ook verwachten wij dat je de inkomende gesprekken binnen 20 seconden beantwoord, om zo de kwaliteit en klanttevredenheid te optimaliseren.


Functie eisen Servicedeskmedewerker Zwolle
  • Afgeronde MBO ICT opleiding
  • Bezig of in bezit van een Microsoft certificering Windows 7 en/of 10 is een pre
  • Bekend met o.a. Windows, ITIL, SAP, WOM, STAP of X-viewer is een pre
  • Aantoonbare ervaring met support leveren op Smartphones, tablets en laptops
  • Woonachtig in de directe omgeving van Zwolle, provincie Flevoland of Gelderland 
Overige informatie

Locatie: Zwolle

Start: Zo snel mogelijk

Duur: 11 maanden

Inzet: 32 uur op basis van detachering


Voorwaarden

Als servicedeskmedewerker gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Fit en energiek zijn vinden wij erg belangrijk en dat stimuleren wij graag door jouw korting te geven op een sportschool.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als servicedeskmedewerker dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als servicedeskmedewerker binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Nederland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.


Aanbod

Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in