Software Tester inhouse in Zwolle

Zwolle

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zoals hierboven benoemd ligt de uitdaging momenteel in het ontwikkelen van een groot totaalsysteem waarmee resellers in 1 oogopslag alles omtrent hun processen en afspraken kunnen inzien. Jouw taak als 1e Test Automation Engineer ligt dan ook in het "from scratch" af aan opzetten van de (automatische) testomgeving. Er staat nog niets, waardoor je veel impact en vrijheid hebt om je expertise toe te passen. Voor nu is de wens om qua tooling Selenium toe te passen, maar ook hierin is juist jouw input als specialist van belang. Wellicht dat een andere tooling immers nog beter aansluit!

Je bent dus verantwoordelijk het opstellen van de testdoelen, -plannen, requirements, maar ook het opzetten (en automatiseren) van verschillende testen ten behoeve van het nieuwe systeem. Hierbij komt veel zelfstandigheid bij kijken. Kortom, als echte kartrekker zorg jij ervoor dat de kwalteit van het nieuwe systeem "top-notch" is.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als Software Tester
 • Medior/Senior
 • Je hebt ervaring met GIT en Selenium
 • Ervaring met Scrum is een pre
 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed.
 • Kennis van de Duitse taal is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een passend salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Bedrijf werkt met korte lijnen
 • 22 vakantiedagen (waarbij je de eerste- en de laatste week van het jaar vrij bent met behoud van je vakantiedagen);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Impact maken in een internationale organisatie;
 • Werken in een modern kantoor in Zwolle of vanuit huis!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het is alweer 20 jaar geleden dat deze van origine Duitse onderneming is opgericht, die inmiddels is gegroeid tot een echte marktleider gespecialiseerd in o.a. zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Keulen waar circa 400 medewerkers actief zijn. Door de ambitie om de rest van de Europese markt voor zich te winnen, heeft het bedrijf inmiddels meerdere vestigingen waaronder de moderne vestiging in Zwolle. Hier hebben zij enkele jaren geleden de deuren geopend. Dit bleek een gouden zet, want inmiddels zijn zij verder gegroeid. Juist nu in coronatijd blijken veel mensen hun huis en tuin te willen opknappen en gebruik te willen maken van deze producten!

De corebusiness van dit mooie bedrijf wordt ondersteund door software dat in het Duitse Keulen is gebouwd. Deze software ondersteunt de gehele organisatie, van het orderproces voor resellers, een ticketingsysteem voor de support afdeling tot software die de machines aansturen. De software afdeling in Zwolle staat voor een technische uitdaging, want zij zijn bezig met het 'from scratch' ontwikkelen van een systeem waarmee resellers hun werk gemakkelijker kunnen uitvoeren. Momenteel bestaan er verschillende systemen waarmee orders geplaatst worden, contactmomenten met klanten ingepland worden, opmerkingen en klachten worden doorgevoerd en elk systeem heeft daarvoor nog een eigen inlog. Het team is nu bezig met het ontwikkelen van een groot totaalsysteem waar alles bij elkaar komt voor de resellers. Hierdoor kunnen zij in 1 oogopslag alles omtrent hun processen en afspraken inzien.

Wat uniek is aan deze vacature is dat het mogelijk is om volledig of deels thuis te werken, ook na corona. Uiteraard is het ook mogelijk om op kantoor te werken mocht daar je voorkeur naar uitgaan. Het is echter geen probleem om 3, 4 of zelfs 5 dagen vanuit huis te werken en dit was voor enkele collegas ook al voor de corona pandemie de standaard!

Mocht je toch naar kantoor willen komen, dan kom je terecht in een mooi nieuw pand in Zwolle dat op loopafstand van het station ligt en met voldoende parkeergelegenheden in de directe omgeving. Binnen dit bedrijf zorgt de informele werksfeer voor een echt teamverband. Ondanks dat iedereen bezig is met zijn eigen werk, is er ook altijd ruimte om in contact te blijven met elkaar. Het team begint iedere ochtend met een daily stand up en is de rest van de dag met behulp van Slack en Zoom met elkaar in contact.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures