Fullstack .NET ontwikkelaar zonwering industrie! - Zwolle

Zwolle

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als fullstack .NET ontwikkelaar werk je in teamverband aan een nieuw uitdagend project; de huidige E-shop (waar de resellers mee werken) from scratch opnieuw ontwikkelen met behulp van o.a. Blazor en .NET Core. Dit project doe je niet alleen, maar zul je met 4 collega's gaan oppakken. Waar vroeger ook nog zo'n 30% van de job onderhoud betrof, ben je nu dus volledig bezig met het maken van nieuwe software!

Je komt in een professionele software omgeving terecht, waarbij gewerkt wordt met o.a. CI/CD, .NET Core, Blazor, ASP.NET MVC, HMTL, CSS, JavaScript, RabbitMQ en MongoDB. Uiteraard staat het bedrijf ook open voor het werken met andere technieken dus mocht je daar ideeën over hebben dan horen zij die graag.

Dit is een klus voor lange termijn waarin je je de komende jaren in kunt gaan vastbijten. Je krijgt hiermee de unieke kans om een eindproduct te ontwikkelen waar uiteindelijk je naaste collega's mee zullen gaan werken. Daarnaast krijg je ook echt de tijd en ruimte om het heft in eigen handen te nemen om met passie een product te ontwikkelen waar jij als fullstack .NET software ontwikkelaar achter staat. Kenmerkend aan de bedrijfscultuur is dan ook dat er gestreefd wordt naar kwaliteit en tevredenheid van de werknemers. Daarnaast is het een innoverend bedrijf, waardoor de deur altijd open staat voor creatieve ideeën.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als (fullstack) .NET software ontwikkelaar;
 • Je hebt ervaring met ASP.NET MVC, .NET 4 en .NET Core;
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS, en Javascript;
 • Je hebt ervaring met verschillende design patterns;
 • Ervaring met Blazor, RabbitMQ en MongoDB zijn een pre;
 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een passend salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • 22 vakantiedagen (waarbij je de eerste- en de laatste week van het jaar vrij bent met behoud van je vakantiedagen);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Impact maken in een internationale organisatie;
 • Werken in een modern kantoor in Zwolle of vanuit huis!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het is alweer 20 jaar geleden dat deze van origine Duitse onderneming is opgericht, die inmiddels is gegroeid tot een echte marktleider gespecialiseerd in o.a. zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Keulen waar circa 400 medewerkers actief zijn. Door de ambitie om de rest van de Europese markt voor zich te winnen, heeft het bedrijf inmiddels meerdere vestigingen waaronder de moderne vestiging in Zwolle. Hier hebben zij enkele jaren geleden de deuren geopend. Dit bleek een gouden zet, want inmiddels zijn zij verder gegroeid. Juist nu in coronatijd blijken veel mensen hun huis en tuin te willen opknappen en gebruik te willen maken van deze producten!

De corebusiness van dit mooie bedrijf wordt ondersteund door software dat in het Duitse Keulen is gebouwd. Deze software ondersteunt de gehele organisatie, van het orderproces voor resellers, een ticketingsysteem voor de support afdeling tot software die de machines aansturen. De software afdeling in Zwolle staat voor een technische uitdaging, want zij zijn bezig met het volledig nieuw ontwikkelen van het systeem waarmee resellers hun werk gemakkelijker kunnen uitvoeren. Momenteel bestaan er verschillende systemen waarmee orders geplaatst worden, contactmomenten met klanten ingepland worden, opmerkingen en klachten worden doorgevoerd en elk systeem heeft daarvoor nog een eigen inlog. Het team is nu bezig met het ontwikkelen van een groot totaalsysteem (met behulp van o.a. .NET Core en Blazor) waar alles bij elkaar komt voor de resellers. Hierdoor kunnen zij in 1 oogopslag alles omtrent hun processen en afspraken inzien.

Wat uniek is aan deze vacature is dat het mogelijk is om volledig of deels thuis te werken, ook na corona. Uiteraard is het ook mogelijk om op kantoor te werken mocht daar je voorkeur naar uitgaan. Het is echter geen probleem om 3, 4 of zelfs 5 dagen vanuit huis te werken en dit was voor enkele collega's ook al voor de corona pandemie de standaard! Mocht je toch naar kantoor willen komen, dan kom je terecht in een mooi nieuw pand in Zwolle dat op loopafstand van het station ligt en met voldoende parkeergelegenheden in de directe omgeving. Binnen dit bedrijf zorgt de informele werksfeer voor een echt teamverband. Ondanks dat iedereen bezig is met zijn eigen werk, is er ook altijd ruimte om in contact te blijven met elkaar. Het team begint iedere ochtend met een daily stand up en is de rest van de dag met behulp van Slack en Zoom met elkaar in contact.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures