Werken aan state-of-the-art .NET projecten - Zwolle

Zwolle

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen het bedrijf ga je aan de slag als .NET developer en werk je aan uiteenlopende projecten. Een voorbeeld van een project dat recent is afgerond is het opleveren van een app bij een bedrijf die maaltijden verkoopt. Alles omtrent het bestellen, de bezorgmogelijkheden en de administratie van de restaurants kan hierin bijgehouden worden. Het bedrijf werkt agile en bij veel klanten betekent dit ook het werken met daily stand-ups. Vanwege de pandemie wordt er nu voornamelijk vanuit huis gewerkt, maar na de pandemie zullen veel collega's weer naar kantoor kunnen.

Als .NET developer kom je qua stack te werken met o.a. C# .NET, .NET MVC, .NET Core en Azure, maar ook React, SQL, Entity Framework, ASP.NET Web API, CSS en Typescript zijn dit bedrijf niet onbekend. Het is per project verschillend met welke stack precies gewerkt wordt, maar de Microsoft stack voert hierbij altijd de boventoon(!). Kennis, ervaring en een passie voor de Microsoft stack is dus belangrijk bij deze werkgever.

Het bedrijf biedt naast een ontzettend leuke functie en veel gezelligheid, ook enorm goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je naast een goed salaris ook een laptop en auto van de zaak!

lees meer

Functie-eisen
 • Een HBO of WO diploma in de richting van Informatica;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring met: C#, .NET (Core en/of MVC);
 • Daarnaast heb je ervaring met Azure, Entity Framework, ASP.NET Web API en SQL;
 • Ervaring met Typescript, CSS en React is een pre;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend;
 • Tot slot ben je een communicatief vaardige developer die zichzelf graag blijft ontwikkelen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 20 tot 25 vakantiedagen;
 • Een jaarlijkse bonus die ook in te wisselen is voor vakantiedagen;
 • Veel mogelijkheden om persoonlijk te groeien d.m.v. het behalen van certificeringen;
 • Gezellige uitjes als maandelijkse personeelsuitjes, LAN party's, Masterclasses en een jaarlijks kerstdiner;
 • Werken binnen een gezellige club collega's aan uitdagende software!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd in Zwolle en werkt aan de meest uiteenlopende projecten op het gebied van development. Het ontzorgen van bedrijven bij hun applicatie development, integratievraagstukken en dashboarding komen hier allemaal aan bod. Zo is er altijd een project waar jij bij aansluit! De projecten betreffen situaties waar klanten zelf niet uitkomen en waarbij een hoger level van expertise gevraagd is. Laat dat nou net zijn waar deze organisatie voor staat! Vaak volgen uit de projecten langdurige samenwerkingen en daarnaast worden ook steeds meer interne projecten op inhouse basis opgepakt. Het is echter geen gegeven dat een nieuwe collega zich volledig kan richten op inhouse projecten, aangezien de aanvragen van klanten wisselend van aard zijn. Wel kan gezegd worden dat er op dit moment ontzettend veel vraag en variatie in de projecten is, waardoor er altijd een project is waar je bezig kan zijn binnen jouw interesse- en expertisegebied!

Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan ontwikkeling, zowel voor de developers als voor het bedrijf zelf. Het halen van certificeringen wordt aangemoedigd en een van de collega's heeft zelfs een Masteropleiding kunnen volgen naast zijn werk. Daarnaast worden regelmatig Masterclasses georganiseerd om kennisdeling te bevorderen. Naast oog voor jou heeft dit bedrijf ook plannen voor de toekomst en zij zien zichzelf groeien naar de grootste IT-ondersteuner in de regio. Daarnaast willen zij hun goede naam nog verder bekend maken en is er de wens om nog meer interne projecten op te pakken. Doordat de projecten blijven binnenkomen is het team dan ook aan het uitbreiden en op zoek naar meerdere .NET developers.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 24 hardwerkende collegas variërend van mensen met 2 tot 10+ jaar ervaring. Eigenlijk kun je de groep collegas beschrijven als een grote vriendengroep. Er bestaat geen hiërarchie en voor corona werden er veel leuke dingen ondernomen die ook weer opgepakt gaan worden wanneer dat kan. Dit is dus echt een leuke club collegas waar je graag bij zou willen aansluiten!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures