System Engineer | Enschede - Zwolle

Zwolle

Layer
  • Layer578 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
  • Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
System Engineer | Enschede | Azure, Office 365, Intune, Windows Server 2016/2019 | 40 uur | Goede pensioenregeling | Gedeeltelijk thuiswerken | Leasebudget

Vind jij het interessant om als system engineer aan de slag te gaan voor verschillende klanten waarbij je werkt voor een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland? Lees dan verder.

Functie
Dit betreft een interne positie bij een van de grootste IT dienstverleners van Nederland. Als system engineer ben je verantwoordelijk voor de gehele IT omgeving van verschillende klanten. Je zorgt ervoor dat klanten het maximale uit hun werk kunnen halen doordat jij een optimale omgeving hebt neergezet. Je zorgt ervoor dat systemen goed draaien en dat ze goed beveiligd zijn. Je lost problemen op en voert wijzigingen door. Veel klanten gaan momenteel over op Azure en Office 365. Om deze reden zul je hier veel mee bezig gaan zijn. Denk aan het uitrollen van nieuwe omgevingen, het migreren van on-premise systemen naar (public) Cloud platformen en het optimaliseren van bestaande omgevingen.

Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je uiteraard overleg met directe collega’s of een van de ITIL proceseigenaren. Je bespreekt je bevindingen omtrent complexe problemen om zo de beste oplossing voor je klant te bieden. Binnen deze functie ga je zelf naar klanten toe. Je adviseert klanten proactief, een stukje consultancy maakt ook deel uit van de werkzaamheden.

Organisatie
Dit betreft een van de grootste IT dienstverleners van Nederland, waar een van de kernwaardes ‘’succes behalen als team’’, hoog in het vaandel staat. Het is een bedrijf wat enorm aan het groeien is, naar verwachting zullen ze eind 2021 verdubbeld zijn qua aantal medewerkers. Ze bedienen klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg.

Momenteel bieden ze de volgende diensten aan: beheer en support, Cloud oplossingen, communicatie oplossingen ,consultancy, documentatie oplossingen, financiële diensten, hard- & software, on-premise oplossingen en security services.

Eisen
– HBO werk- en denkniveau
– Je bent communicatief sterk en Nederlandstalig
– Minimaal 7 jaar relevante werkervaring
– Kennis van Azure en Office 365

Aanbod
– Salaris tot €55K per jaar o.b.v. 40 uur bruto
– 25 vakantiedagen
– Goede pensioenregeling
– Leasebudget
– Mobiel en laptop
– Opleidingsmogelijkheden

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je er graag solliciteren? Of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met Tess Mulder.

 +31 (0)6 – 82379733     [email protected]     JOB ID #17531

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures