+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.
Laad meer vacatures
2 dagen geleden geplaatst | 266x bekeken

IT Support & Operations Engineer(s) Zwijndrecht Van Leeuwen Buizen Groep

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Van Leeuwen Buizen Groep

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Winstdeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

IT Support & Operations Engineer(s)
40 uur | Zwijndrecht

Binnen ons IT Support & Operations team zijn wij op zoek naar diverse nieuwe collega's. Ben jij net klaar met je mbo- of hbo-opleiding in IT of heb je juist al (veel) ervaring binnen een soortgelijke rol als bijvoorbeeld Systeembeheerder? Samen zoeken we voor jou de juiste plek binnen ons team, met voldoende uitdaging én doorgroeimogelijkheden.

Over het team
Het team IT Support & Operations binnen Van Leeuwen is verantwoordelijk voor de IT-ondersteuning binnen de (internationale) organisatie. 16 collega's werken dagelijks samen aan het ondersteunen van eindgebruikers en het monitoren en verbeteren van de IT-infrastructuur.

Het team is onderverdeeld in twee domeinen. Binnen het eerste domein houden collega's zich bezig met het helpen van gebruikers met uiteenlopende IT-vraagstukken. Tickets komen binnen en onze collega's pakken deze waar mogelijk zelfstandig op. Door in contact te staan met de gebruiker, achterhaal je waar het probleem ligt en hoe dit kan worden opgelost. Mogelijk zoek je de samenwerking met collega's om samen de eindgebruiker van een oplossing te voorzien. Verder bied je ook projectondersteuning voor de gebruikersgerichte projecten van het IT Projects team.

Binnen het tweede domein houden collega's zich bezig met de monitoring van de IT-infrastructuur. Deze collega's beheren en onderhouden de infrastructuur en assisteren bij (met name IT-infrastructuurgerelateerde) projecten.

Onze IT-infrastructuur is gebaseerd op Microsoft client-, server- en cloudoplossingen. Virtualisatieplatformen zijn op basis van Vmware en onze netwerkinfrastructuur is gebaseerd op Cisco.
Collega's binnen het team werken veel met elkaar samen, om met elkaar de organisatie zo goed mogelijk te kunnen voorzien van IT support. Het team IT Support & Operations is onderdeel van de afdeling Corporate IT, waar ook het Business Applications team en het IT Projects team onderdeel van uitmaken.

Jouw rol binnen het team
Binnen ons IT Support & Operations team zijn wij op zoek naar diverse nieuwe collega's.

Ben jij net klaar met je mbo- of hbo-opleiding in IT of ben je net aan het werk? Dan zou een rol binnen ons team zeker interessant voor je kunnen zijn. We bieden je perspectief om binnen het team door te groeien.

Heb je juist al veel ervaring binnen een soortgelijke rol als bijvoorbeeld Systeembeheerder, dan zou jouw plek binnen het team wellicht meer binnen het tweede domein liggen. Ook hier zijn doorgroeimogelijkheden om je bijvoorbeeld op termijn meer te richten op infrastructuurprojecten.

In overleg met jou (kijkend naar je ervaring) vinden we samen de juiste plek die bij jou past. Belangrijk is dat je jezelf als persoon herkent in de volgende punten:
 • Je hebt goede communicatieve skills: je schakelt goed, professioneel en vriendelijk met stakeholders op verschillende niveaus, in het Engels en het Nederlands.
 • Je bent een teamspeler. Op een proactieve manier zoek je de samenwerking met collega's om kennis te delen en samen de beste support te bieden.
 • Je bent flexibel: je helpt elkaar waar nodig en vindt het bijvoorbeeld niet erg om soms een stand-by dienst te draaien.
Wat bieden we jou?
Allereerst een baan die goed bij jouw ervaring en ambitie past. Samen vinden we de juiste plek voor jou binnen het team, en kijken we ook naar jouw doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een internationale, dynamische werkomgeving. Met het team ondersteun je alle 2.500 collega's die werkzaam zijn in 33 landen. Kortom: een mooie rol die bij je past, in een interessante werkomgeving, waar je jezelf kunt ontwikkelen en jouw enthousiasme, ambitie en initiatief gewaardeerd worden.

Verder bieden we je:
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring
 • 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen
 • Een pensioenregeling via Pensioenfonds PME
 • Een winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding
Enthousiast?
Ben jij enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op. We maken graag kennis met je, zodat we samen kunnen kijken wat jouw rol binnen dit team zou kunnen zijn. Eerst nog wat vragen? Neem voor meer info contact op met Mitchel van Baar. Wij kijken uit naar een kennismaking tijdens een kop koffie!

Sollicitatieproces

1. Solliciteer
Brief en CV selectie, je krijgt zo snel mogelijk van ons een reactie.

2. Eerste gesprek
Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een (digitaal) kennismakingsgesprek.

3. Assessment
Beiden enthousiast na het gesprek? Dan vragen we jou een online persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

4. Tweede interview op locatie
Hierna volgt een tweede kennismaken met jouw toekomstige collega's.

5. Aanbieding
Wij doen je graag een mooi voorstel om je als nieuwe collega welkom te heten bij van Leeuwen Buizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in