+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
30+ dagen geleden geplaatst | 37x bekeken

Enterprise Architect Zoetermeer DeRecruiter.nl

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Vast contract
  • Medior

Vacatureomschrijving

Wat houdt de functie in?

ICT is dé enabler voor de realisatie van tal van strategische doelen. Digitale transformatie, digitalisering en ‘het huis op orde’ zijn bij uitstek gebieden waarop ICT het verschil maakt. En als architect ben je continu bezig met de manier waarop ICT optimaal kan bijdragen aan het realiseren van die bedrijfsstrategie.

Wat dat betreft ben je als expert en adviseur betrokken bij tal van kortere adviestrajecten waarbij architectuur één van de sleutels is die leidt tot een goed advies. Je helpt bestuurders, directies, CIO en management van toonaangevende organisaties met vraagstukken als ‘is mijn ICT wel toekomst-vast?’ of ‘is dit wel de juiste ICT-investering op het juiste moment?’. Daarbij neem je hen mee in jouw inspirerende visie op de huidige technologieën en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.

Bij VKA doe je dit voor hun klanten door als Enterprise architect, Programma architect of Project architect de leiding te pakken over ‘de inhoud’. Als architect bij VKA werk je aan prestigieuze projecten en programma’s die maatschappelijke impact hebben of er echt toe doen. Denk hierbij aan:
• de ontwikkeling van architectuur ten behoeve van coronaprogramma’s bij het RIVM;
• de ontvlechting van ICT bij een ‘carve-out’ voor bloedbank Sanquin en het opstellen van architectuur voor de nieuwe omgeving;
• de architectuur voor innovatieve ketensamenwerking tussen politie en NFI met behulp van moderne ICT;
• het neerzetten van een toekomst-vaste architectuur voor een bouwbedrijf, of;
• het bedenken en aanbesteden van een architectuur voor modernisering van de werkplek van een grote zorginstelling.

Je doet dit samen met anderen. Dit betekent dat je in projectteams werkt om zo alle benodigde disciplines samen te brengen. Tegelijkertijd geeft dit de mogelijkheid veel van een ander te leren. Voor VKA is kennis zeer belangrijk. Ze investeren in kennisontwikkeling, bieden opleidingsprogramma’s aan en faciliteren jou in je ontwikkeling. Je ontwikkelt je continu op het vakgebied. Dat vraagt een leergierige houding en de bereidheid om in jezelf te investeren.

De expertisegroep van VKA die zich richt op architectuur zoekt versterking met meerdere architecten: junior, medior en senior. VKA groeit en ze zoeken ambitieuze mensen die met hen mee willen groeien!


Functie eisen

VKA is voor deze rol op zoek naar iemand die graag uitgedaagd wordt door multidisciplinaire vraagstukken met een strategisch karakter waarbij verschillende belanghebbenden een rol spelen. Ook is het belangrijk dat je beschikt over commerciële affiniteit en vanuit inhoud (advies)opdrachten weet te werven door aan relatiebeheer te doen en te netwerken. Verder beschik je over:

  • Werkervaring als enterprise architect bij een adviesbureau, ICT-dienstverlener of top-500 bedrijf
  • Competenties om de business van klanten goed te doorgronden, organisatiebehoeften in kaart te brengen en deze te vertalen naar passende ICT-oplossingen
  • Een visie op en ervaring met het opstellen van business-, informatie-, applicatie- en/of IT-architectuur

Over VKA
Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring in strategische projecten met ICT, in de publieke en private sector. Ze geven advies over alles op het gebied van business en ICT. Dit doen ze aan de hand van een aantal expertises. VKA brengt een probleem terug tot de essentie. Ze houden focus op het einddoel, onderbouwen alle opties en laten de consequenties zien. VKA maakt in gewone mensentaal duidelijk hoe ICT daaraan kan bijdragen. Dat maakt het nemen van de juiste beslissingen bij lastige keuzes mogelijk en makkelijker.

Een voorbeeld van het soort opdracht waar jij mee aan de slag zou kunnen gaan?
Samen met directie en key stakeholders van Van ’t Hek heeft VKA een digitale business strategie opgezet die de digitale transformatie beschrijft die het bedrijf gaat doormaken in de komende 3 jaar. In de opdracht zijn principes voor de inrichting van informatievoorziening, een roadmap van digitaliseringsprojecten en een (vernieuwde) visie, beleid en architectuur als deelproduct opgeleverd. Daarnaast is de benodigde ICT-organisatie beschreven die de transformatie zal begeleiden.

Wat kun je verwachten?
  • Een breed arbeidsvoorwaardenpakket met variabele beloningsregeling, goede mobiliteitsmix en langdurig geboorteverlof voor vaders;
  • Samenwerken met zeer ervaren architecten en adviseurs bij gerenommeerde opdrachtgevers binnen de (semi) publieke sector en het bedrijfsleven;
  • Werken in een kennisgedreven en op leren gerichte omgeving met een breed trainings-, opleidings- en coachingsaanbod zodat je je kunt (blijven) ontwikkelen;
  • Grote vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die bij jou en jouw privésituatie past.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in