+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 23x bekeken

Cloud Architect Zoetermeer DeRecruiter.nl

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Wat houdt de functie in?

Cloud maakt een snelle opmars door. Dat hoeven we jou uiteraard niet te vertellen. Van IaaS naar PaaS naar SaaS. En zelfs ‘good old’ BPO is helemaal terug van weggeweest. VKA's opdrachtgevers maken in ieder geval steeds meer gebruik van de moderne technologieën en services die uit de cloud komen of zetten deze in om zo hun eigen datacenter te faciliteren. Om hun opdrachtgevers bij te staan in deze transformatie is VKA op zoek naar een Cloud architect. VKA groeit en ze zoeken ambitieuze mensen die met hen mee willen groeien!

Als Cloud architect werk jij op het snijvlak van ‘continue veranderende bedrijfsvoering’ en IT-infrastructuur, cloud toepassingen, inkoop van cloud diensten en kantoorautomatisering. Je bent gesprekspartner van directies, CIO’s en andere bestuurders en helpt hen in de realisatie van hun doelen met jouw concrete adviezen. Uiteraard weet je deze goed uit te leggen aan jouw opdrachtgevers. Je adviseert vanuit een onafhankelijke rol, dus onafhankelijk van producten en leveranciers.

Dit doe je door jouw hoogwaardige kennis van virtualisatie, cloud platformen (zoals Azure en AWS) en integratie toe te passen. Je draagt bij aan de totstandkoming van ICT-architecturen door visies te vertalen naar principes die leidend zijn voor jouw ontwerp. Je werkt vaak samen met (ICT) managers, programma/project managers, IT-inkopers en inhoudelijk specialisten. De projecten die je vanuit VKA doet, zijn wat dat betreft prestigieuze ICT-projecten met maatschappelijke impact.


Functie eisen

VKA is op zoek naar een Cloud Architect met kennis van belangrijke cloud concepten zoals on premise, cloud en hybride architecturen. Daarnaast heb je als adviseur ervaring met het vertalen van businessbehoeften naar cloud diensten (bijvoorbeeld digitale werkplek met Office365). Ook ben je bekend met technologieën als Virtuele desktop infrastructuur, Software defined datacenter/netwerk, virtualisatie, automation & orchestration. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Kennis van en ervaring met het werken met cloudoplossingen (SaaS, PaaS en IaaS) en ICT-infrastructuur (digitale werkplek, netwerk en datacenter)
 • Ervaring in rollen als cloud architect/adviseur, technisch architect, technisch projectleider op ICT-projecten of solution architect op projecten met een ambitie om ook op een hoger abstractieniveau te adviseren en hierin door te groeien
 • Ervaring met het (zelfstandig) verwerven van adviesopdrachten

Over VKA
Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring in strategische projecten met ICT, in de publieke en private sector. Ze geven advies over alles op het gebied van business en ICT. Dit doen ze aan de hand van een aantal expertises. VKA brengt een probleem terug tot de essentie. Ze houden focus op het einddoel, onderbouwen alle opties en laten de consequenties zien. VKA maakt in gewone mensentaal duidelijk hoe ICT daaraan kan bijdragen. Dat maakt het nemen van de juiste beslissingen bij lastige keuzes mogelijk en makkelijker.

Een voorbeeld van een project waarmee jij aan de gang zou kunnen gaan!
Ingegeven door de snelheid van de veranderingen op ICT-gebied, de toenemende complexiteit van ICT en de daarmee gepaard gaande uitdagingen als onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar heeft SRK Rechtsbijstand VKA gevraagd om een sourcingstrategie te realiseren. Dit zodat SRK op basis van weloverwogen keuzes gefaseerd haar ICT naar de markt kan brengen.

Wat kun je verwachten?
 • Een breed arbeidsvoorwaardenpakket met variabele beloningsregeling, goede mobiliteitsmix en langdurig geboorteverlof voor vaders;
 • Samenwerken met zeer ervaren architecten en adviseurs bij gerenommeerde opdrachtgevers binnen de (semi) publieke sector en het bedrijfsleven;
 • Werken in een kennisgedreven en op leren gerichte omgeving met trainingen als TOGAF en Archimate of cloud specifieke trainingen;
 • Grote vrijheid om je tijd en werk in te delen op een manier die bij jou en jouw privésituatie past.


Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in