+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
25 dagen geleden geplaatst • 280x bekeken

Servicedeskmedewerker Zoetermeer • Rijksoverheid

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Rijksoverheid

Rijksoverheid
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.817 - € 3.782 p/m
 • 32 - 36 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Servicedeskmedewerker
AIVD

Functieomschrijving
Wil jij als Servicedeskmedewerker eersteklas IT-services leveren aan kritische collega’s? Kom werken met unieke systemen, aan jezelf en aan de veiligheid van Nederland: bij de AIVD kan het allemaal!

Wat ga je doen?
Team ICT Service en Support ondersteunt meer dan 3000 werkplekken van de de medewerkers van de AIVD en de MIVD, met wie we als organisatie nauw samenwerken op meerdere gebieden. Bij het uitvoeren van hun werk zijn de medewerkers afhankelijk van het ongestoord functioneren van verschillende netwerken en systemen. Hierop draaien uiteenlopende, vaak speciale applicaties. Als Servicedeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt en een echte vraagbaak voor alle telefonie- en IT gerelateerde vragen en problemen rondom het gebruik van deze netwerken, systemen en applicaties. Klanttevredenheid en service zijn hierbij voor ons de sleutelwoorden tot succes. Als je er niet uitkomt, weet je jouw collega’s van de tweedelijns moeiteloos te vinden. Daarnaast neem je deel aan IT-projecten en draag je verbetervoorstellen voor aan de coördinator met betrekking tot gesignaleerde knelpunten in het gebruik van applicaties, apparatuur, systemen en processen. We zitten bovenop de ontwikkelingen en luisteren graag naar jouw ideeën over het beheer van nieuwe software of informatiebeveiliging. Service verlenen voor systemen die nergens anders draaien, onze gebruikers helpen bij hun verantwoordelijke werk én bijdragen aan de nationale veiligheid. Hoe bijzonder wil je het hebben?

Wat krijg je ervoor terug?
Een functie in het centrum van onze IT-dienstverlening! Maar ook een baan die jou veel kansen oplevert. We stimuleren jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling met cursussen, opleidingen en trainingen. Je komt terecht in een fantastisch team met gemotiveerde collega’s. Iedereen zet zich voor de volle 100% in, maar voor sociale activiteiten maken we altijd tijd.


Functie-eisen

Jij wilt jouw collega’s echt helpen en denkt altijd met hen mee. Je voorkomt problemen liever dan dat je ze oplost. Maar als er toch iets gebeurt, kun je snel schakelen en weet je de juiste mensen te vinden. Je bent nieuwsgierig en leergierig, je houdt de ontwikkelingen goed bij en met jouw ambitie is niks mis. Daarnaast:
 • heb je minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
 • ruime werkervaring als medewerker van een Servicedesk;
 • kennis van ITIL-beheerprocessen (ITIL Foundation).
De AIVD omarmt diversiteit en inclusie en wil graag dat medewerkers zich thuis voelen. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten zijn een verrijking voor onze organisatie. Bij ons is iedereen die aan de voorwaarden voor een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) voldoet welkom, ongeacht culturele achtergrond, arbeidsvermogen, leeftijd, gender of seksuele voorkeur. Samen werken we aan de veiligheid van Nederland.

De AIVD omarmt diversiteit en inclusie en wil graag dat medewerkers zich thuis voelen. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten zijn een verrijking voor onze organisatie. Bij ons is iedereen die aan de voorwaarden voor een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) voldoet welkom, ongeacht culturele achtergrond, arbeidsvermogen, leeftijd, gender of seksuele voorkeur. Samen werken we aan de veiligheid van Nederland.


Aanbod

Salarisniveau: schaal 8
Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een volledige werkweek. Daarnaast is aan het werken bij de AIVD een toeslag verbonden. Deze toeslag bedraagt bij indiensttreding € 153,- en loopt op tot maximaal € 465,- bruto per maand bij een volledige werkweek.
Maandsalaris: Min €2.817 – Max. €3.782 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • Solliciteren? Stuur ons een cv en sollicitatiebrief waaruit duidelijk en onderbouwd je motivatie blijkt om te willen werken bij de AIVD.
 • Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om te solliciteren.
 • Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatie-knop reageert. Je uitgebreide motivatie is ingevuld en je cv is bijgesloten.
 • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de AIVD. Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de AIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
 • Om veilig te solliciteren, raden we je sterk aan je online sollicitatie vanuit Nederland te versturen. Verblijf je in het buitenland, wacht dan tot je weer in Nederland bent.
 • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, psychologische onderzoeken, het opvragen van referenties en online screening zijn daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de AIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen 10 jaar in Nederland hebben gewoond. Ook aan je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden bepaalde eisen gesteld.
 • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer 6 maanden in beslag kan nemen.
 • De AIVD gebruikt een digitale manier om te solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.
Solliciteren?
AIVD nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in