+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
2 dagen geleden geplaatst • 172x bekeken

Front end developer Bedrijfsvoering Zoetermeer • Rijksoverheid

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Rijksoverheid

Rijksoverheid
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.503 - € 5.343 p/m
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior

Vacatureomschrijving

Front end developer Bedrijfsvoering
Functieomschrijving
Ontwerpen, ontwikkelen en vernieuwen van het breedste applicatieportfolio van de AIVD. Dankzij jouw creativiteit en vindingrijkheid wordt er efficiënte en gebruiksvriendelijke software ontwikkeld voor bedrijfsvoeringsprocessen van de dienst. Optimale gebruikerservaring en werkplezier voor jouw collega's: daar doe je het voor!

Wat ga je doen?
Het Serviceteam Bedrijfsvoering ontwikkelt en beheert applicaties voor de bedrijfsvoering van de AIVD. Hierbij kun je denken aan software die wordt gebruikt door HRM, Inkoop, Financiën, Beveiliging, Communicatie, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken. Dit zijn zelfstandige en zelf ontwikkelde webapplicaties, maar ook applicaties gebaseerd op de SAP-suite. Voor deze suite ontwikkel en beheer je maatwerkkoppelingen met andere applicaties.

Als front end developer werk je in een agile team van vijf DevOps- engineers. Alle DevOps teams bij de AIVD werken met de SAFe (Scaled Agile Framework) methode. In het team ontwikkel jij de nieuwe software en moderniseer je bestaande applicaties in React. Functionele wensen vertaal je naar robuuste, veilige en beheerbare technische oplossingen, passend binnen de architectuurrichtlijnen. Hierbij kun je gebruik maken van bestaande templates, maar je krijgt ook alle vrijheid om met een nieuw ontwerp te komen.

In jouw team verzamel je feedback via peer code reviews. Je begeleidt en ondersteunt bij de livegang van nieuwe releases. Je verzorgt het technisch beheer van de applicatie en je biedt ondersteuning bij productieproblemen. Daarnaast draag je actief bij aan kennisdeling en professionalisering, bijvoorbeeld bij het standaardiseren van een grote hoeveelheid front end frameworks.

Wat krijg je er voor terug?
Als front ender heb jij een unieke positie in een hecht team collega's waar veel wordt gelachen en de lijnen kort zijn. Je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan de modernisering en professionalisering van meerdere applicaties binnen jouw portefeuille. Je krijgt het volste vertrouwen om vanaf het begin zelfstandig keuzes te maken, maar je staat er ook zeker niet alleen voor. Ter inspiratie kun je bij de dienst ook beroep doen op best practices en expertise groepen. Je hebt een vaste werkplek op een kamer met maximaal twee andere personen, dus je kunt geconcentreerd werken. En ook niet onbelangrijk: met de werk-privébalans zit het wel goed. Als front end developer bij de AIVD werk je (veilig) en real life op kantoor met je collega's. En als je thuis bent, zit je werkdag er ook op.

Functie-eisen

Je bent positief kritisch ingesteld, in het team spreek je je mening uit en je staat open voor de mening van anderen. Je vindt het leuk om contact te zoeken met de interne klant; voor het bespreken van functionele wensen loop je graag even langs voor een bak koffie. Met jouw probleemoplossend vermogen ben je goed in staat om nieuwe concepten te bedenken of verder te borduren op bestaande oplossingen. Als vakspecialist heb je voldoende ervaring om zelfstandig knopen door te hakken en neem je je verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je over:

HBO werk- en denkniveau;
minimaal 1 jaar ervaring als front end developer, bij voorkeur binnen een DevOps omgeving;
En kennis en ervaring met React, GIT, Kubernetes of de motivatie om je hier in te ontwikkelen

De AIVD omarmt diversiteit en inclusie en wil graag dat medewerkers zich thuis voelen. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten zijn een verrijking voor onze organisatie. Bij ons is iedereen die aan de voorwaarden voor een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) voldoet welkom, ongeacht culturele achtergrond, arbeidsvermogen, leeftijd, gender of seksuele voorkeur. Samen werken we aan de veiligheid van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Salarisomschrijving: Het salaris is gebaseerd op een volledige werkweek. Daarnaast is aan het werken bij de AIVD een toeslag verbonden. Deze toeslag bedraagt bij indiensttreding € 231,- en loopt op tot maximaal € 702,- bruto per maand bij een volledige werkweek.
Maandsalaris: Min €3.503 – Max. €5.343 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • Solliciteren? Stuur ons een cv en sollicitatiebrief waaruit duidelijk en onderbouwd je motivatie blijkt om te willen werken bij de AIVD.
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de selctieprocedure.
 • De eerste selectiegesprekken vinden plaats in week 38 of week 40.
 • Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om te solliciteren.
 • Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatie-knop reageert. Je uitgebreide motivatie is ingevuld en je cv is bijgesloten.
 • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de AIVD. Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de AIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
 • Om veilig te solliciteren, raden we je sterk aan je online sollicitatie vanuit Nederland te versturen. Verblijf je in het buitenland, wacht dan tot je weer in Nederland bent.
 • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, psychologische onderzoeken, het opvragen van referenties en online screening zijn daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de AIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen 10 jaar in Nederland hebben gewoond. Ook aan je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden bepaalde eisen gesteld.
 • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer 6 maanden in beslag kan nemen.
 • De AIVD gebruikt een digitale manier om te solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.
Solliciteren?
AIVD nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in