30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
17 dagen geleden geplaatst • 30x bekeken

Javascript developer bij e-commerce gigant! Zoetermeer • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 403 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Er wordt hier gezocht naar een front-end developer die graag zijn tanden zet in het optimaliseren van de platforms. Er worden nog steeds nieuwe features bedacht, hier mag jij aan gaan meedenken en die worden dan in scrumteams ontwikkeld. Ze werken met veel facetten binnen Agile Scrum en het is hier erg dynamisch!

Ze werken hier in een .NET omgeving en zoeken hier een front-end developer die verantwoordelijk wordt voor de bouw van geavanceerde interfaces. Als developer moet je vooruitstrevend zijn en ga je werken met de nieuwste technieken. Voordeel bij dit soort organisaties is dat de ontwikkelboog lang is en dat er veel aandacht is voor kwaliteit.

Je gaat hier werken met JavaScript, MS SQL, HTML, CSS(NEXT), LESS, Grunt, Gulp en W3C en je gaat hier veel binnen responsive bouwen.Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau;
- Je hebt kennis van HTML, CSS(NEXT) en JavaScript;
- Bekend met SCRUM;
- Communicatief vaardig in het Nederlands;
- Je bent een doorzetter, resultaatgericht en weet prioriteiten te stellen;
- Je kan werken met LESS, GRUNT, GULP, MS SQL of hebt hier technische kennis van;
- Je bent vooruitstrevend en zoekt een organisatie met platte structuur.
​​​​Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden met veel groeimogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om regelmatig bij te scholen in je vak en er heerst een hele prettige werksfeer. Je komt hier in een hecht team terecht waar er een no nonsense cultuur heerst!
Wil je meer weten over deze mooie baan?

Meer weten? Neem dan contact op met Ahmed Louws van CareerValue. Je kunt hem mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen op: 06 – 343 229 68.
 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is een bekende speler op het vlak van hoogwaardige E-commerce oplossingen (geavanceerde interfaces) voor grote organisaties die zelf weer heel veel klanten hebben. Ze bestaan al langer dan 10 jaar en groeien mee met hun klanten, waar ze de fashion E-commerce hebben mogen vormgeven. Ze zijn de marktleider in hun branche en hebben momenteel ongeveer 40 medewerkers in dienst.

Ze adviseren hun klanten met de expertise die ze in huis hebben zodat het rendement van de klant behaald wordt. Het is een stukje service die zij bieden om zo te laten zien dat ze oog heeft voor haar klanten. Het is een gezonde onderneming en heeft naast een oog voor klanten ook een oog voor haar medewerkers, dus je komt hier als IT'er niks te kort.

Ze vinden het belangrijk dat de medewerkers veel ruimte krijgen voor ontwikkeling en ontspanning. Bij ontwikkeling kun je denken aan opleidingen die verzorgt worden, interne en externe kennis deling. Bij ontspanning kun je vooral denken aan game nights, kookworkshops, samen lunchen en hele leuke uitjes. 

Deze full service bureau gaat al een langere tijd mee en ze houden ook alle trends binnen commerce in de gaten, denk hierbij aan lost sales, data-driven commerce en ook omnichannel. 

Ter uitbreiding zoeken zij nu een front-end developer die deze platte organisatie komt versterken. Hiervoor kunnen ze junioren met minimaal 1 jaar werkervaring gebruiken. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in