+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 45x bekeken

Cybersecurity Consultant Zoetermeer • DeRecruiter.nl

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving Cybersecurity Consultant
Als Cybersecurity consultant bij VKA heb je een belangrijke rol in de vormgeving van Cybersecurity en ICT-risicomanagement bij onze klanten. Over het algemeen zit je met het bestuur van grote gemeentes, banken en verzekeraars aan tafel en praat je op strategisch niveau mee over de inrichting van o.a. IT security binnen hun organisatie.

Deze klanten waarderen jouw praktische inhoudelijk sterke adviezen. Je helpt hen ICT veilig en betrouwbaar te maken door middel van bijvoorbeeld het inrichten van vulnerability management, security in de ICT-architectuur te borgen en de basis beheerprocessen op orde te brengen. Daarnaast richt je “cyber resilience” in om je klant in staat te stellen een cybercrisis te overleven, mocht het onverhoopt een keer verkeerd gaan.

Daarnaast help je organisaties te voldoen aan beveiligingsrichtlijnen en privacy wetgeving. Dit doe je door kaders te scheppen, beleid uit te stippelen, te adviseren over benodigde verbeteringen en de organisatie mee te nemen in de gedachtegang. Ook help je klanten bij het behalen van externe certificeringen zoals ISO2700x of NEN7510 met jouw projectmatige en resultaatgerichte werkwijze.


Profiel

De perfecte kandidaat heeft enkele jaren advieservaring, is in staat een probleem snel te doorgronden en vindt het leuk om contact met klanten te onderhouden. Je weet commerciële kansen te herkennen en houdt van afwisselend werk. Afsluitend beschik je over:

  • Een afgeronde HBO- of WO- opleiding.
  • Actuele kennis van ICT risicomanagement, Cybersecurity en business continuity management.
  • Ervaring met adviseren over invoering van standaarden zoals ISO2700x, BIO, Cobit en de implementatie van specifieke maatregelen zoals de invoering van Identity & Access Management, gegevensversleuteling, security in beheerprocessen, etc.

Over de organisatie
Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring in strategische projecten met ICT, in de publieke en private sector. Ze geven advies over alles op het gebied van business en ICT. Dit doen ze aan de hand van een aantal expertises. VKA brengt een probleem terug tot de essentie. Ze houden focus op het einddoel, onderbouwen alle opties en laten de consequenties zien. VKA maakt in gewone mensentaal duidelijk hoe ICT daaraan kan bijdragen. Dat maakt het nemen van de juiste beslissingen bij lastige keuzes mogelijk en makkelijker.

Wat kan VKA voor jou betekenen?
Bij VKA bieden ze een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, variabele beloningsregeling, mobiliteitsbudget of leaseauto en 28 vakantiedagen. Verder krijg je grote vrijheid om jouw werk in te delen op een manier die bij jou past. Tot slot wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan op maat gemaakt met een ruim aanbod aan vaardighedentraining, inhoudelijke opleiding en persoonlijke begeleiding.


Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in