Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
14 dagen geleden geplaatst • 26x bekeken

Business Informatie Analist Zoetermeer • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Business Informatie Analist

Functiebeschrijving
Werk jij graag op het snijvlak tussen Business en IT? Heb jij verstand van producten en processen in de financiele markt? Bij voorkeur op het gebied van Verzekeren of Pensioenen? Kun jij deze doorvertalen naar eisen aan architectuur of IT systemen?

Wat ga je doen?
Als ervaren Business- en Informatie Analist help jij onze klanten het uitdenken van nieuwe producten/diensten en deze om te zetten in epics en user stories zodat de Scrum teams deze kunnen realiseren. Je hebt dan de rol van Product Owner of Business Analist in het Scrum team. Jij bent betrokken bij het uitwerken van nieuwe business initiatieven. Je achterhaalt de behoefte, eisen en wensen, stelt business cases op en werkt op een gestructureerde wijze de user stories en use case uit voor het Scrum Team. Daarnaast ben je het geweten van de business als het aankomt op het inschatten van wijzigingen en je brengt hiervoor de nodige technische kennis mee.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig en analytisch van aard. Je weet anderen te enthousiastmeren, bent communicatief vaardig en een echte teamspeler. Je begrijpt de Verzekerings- en/of pensioenmarkt en weet voldoende van IT om met de ontwikkelaars te kunnen schakelen en om aanpassingen technisch te duiden. Daarnaast heb jij:

• Een relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting);
• 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT omgeving als Business en/of Informatie Analist
• Ervaring met development in SCRUM methodiek en werken in Agile teams;
• Ervaring in het opstellen van use cases, user stories;
• Ervaring en domeinkennis in de verzekerings- en/of pensioenmarkt.
• Inzicht in en ervaring met technische architectuur rondom CRM/Polis oplossingen

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!"

Waar kom je terecht?
Banken en financiën saai? De financiële markt is volop in beweging. Verzekeraars en pensioenaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals de invulling van het pensioenakkoord en het adequaat inspelen op toegenomen klantverwachtingen. Daarnaast zijn de nadruk op kostenbeheersing, het toepassen van data science technieken, de verdergaande digitalisering en de toenemende wet- en regelgeving thema's die om oplossingen vragen.
Technologie maakt het mogelijk deze uitdagingen het hoofd te bieden. CGI levert van oudsher een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van de financiële processen.

Je komt terecht in onze unit Insurance & Pensions, onderdeel van de sector Financial Services, waar we klanten helpen aan de voorkant waar het contact met de klant plaatsvindt en aan de achterkant waar de rechten en uitkeringen van pensioen- en verzekeringsaanspraken zijn vastgelegd. Al deze processen worden door de huidige- en toekomstige ontwikkelingen geraakt.

We zijn dan ook op zoek naar IT'ers die willen meehelpen om innovatieve oplossingen voor deze uitdagingen uit te werken en te implementeren. Technologie en innovatie zijn de komende jaren volop nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?
Stel ze aan Jarno Houkes, Director Consulting Services via 06- 5335 3224 of of via jarno.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, Corporate Recruiter via 06-204 511 05 of via chris.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samenwerken met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


#LI-CN1

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in