Frontend Developer voor luchtvaartpersoneel applicatie - Zoetermeer

Zoetermeer

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Frontend Developer kom je hier niks te kort. Het team is van hoog niveau en samen brengen jullie het product naar de top. Het Frontend team bestaat op dit moment uit 5 man, verdeeld over 3 teams. Ze hebben een systeem waarin veel koppelingen zijn met luchtvaartsystemen, dat moet onderhouden worden. De webapp, volledig gebouwd in React Native, bevat een logboek app voor vliegpersoneel waar voor jou de focus op gaat liggen. Hierin kunnen airlines hun crew volgen. Natuurlijk komen er altijd nieuwe producten bij en zal jij diverse werkzaamheden uitvoeren. Het is geen simpel werk, maar daardoor leveren ze die unieke kwaliteit en ga je aan het einde van een werkdag met een tevreden gevoel naar huis. Naast goede kwaliteit denk jij natuurlijk altijd aan de eindgebruiker.  

Een van de belangrijkste dingen in deze functie is dat je gestructureerd werkt en geen rommelige code schrijft. Jij zal gaan werken met HTML, CSS, Javascript, Typescript en heel belangrijk met React en React Native. Er wordt in de backend gebruikt gemaakt van PHP en kennis hiervan is een pre. Als developer heb jij veel invloed, de sprints worden zelf ingepland en strikt nageleefd. Er is geen druk van boven, wat het werk nog leuker en vrijer maakt. Ook wilt iedereen blijven groeien. Dit gebeurt vooral door veel code reviews voor elkaar te schrijven om nog beter te worden!  

Samen met het team ga je het proces en de app continu verbeteren. Er liggen op dit moment echt groeikansen. Zie jij jezelf programmeren in dit gedreven team en heb jij een affiniteit met de luchtvaartbranche? Lees dan snel verder!  

lees meer

Functie-eisen
 • Passie voor programmeren; 
 • HBO werk en denkniveau (diploma geen must); 
 • Je hebt goede kennis van HTML, CSS, Javascript en Typescript; 
 • Kennis van React en React Native is een flinke pré; 
 • Kennis van AWS, Microservices en Unittesting zijn pré's; 
 • Ervaring met Cordova of jQuery is ook interessant; 
 • Ervaring met Native Mobile Development zoals Android of iOS is een mooie pre; 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift; 
 • Je hebt een ondernemende houding! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een uitstekend salaris; 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden (max 1 dag kantoor verplicht); 
 • 4% boven op je salaris als pensioenvergoeding; 
 • Reiskostenvergoeding 19ct per km; 
 • Mogelijkheid om 32 uur te werken; 
 • De beste hardware naar keuze; 
 • Impactvolle rol binnen het bedrijf; 
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen een snelgroeiende scale-up; 
 • De kans om deel te nemen binnen de wereld van de luchtvaart met exclusieve meetups en events.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Unieke kwaliteit is wat dit bedrijf levert met hun vernieuwende product. Over het algemeen krijgt luchtvaartpersoneel weinig kwalitatieve software van hun werkgever, dit bedrijf in Zoetermeer speelt daar slim op in. De oprichter is een succesvolle techneut en ze maken een complexe applicatie voor luchtvaartpersoneel. In 2015 zijn ze begonnen als start up, en ze zijn overgenomen door een grote Canadese luchtvaart investeerder. De applicatie wordt aan maatschappijen of personeel direct verkocht op abonnementsbasis. Niet alleen kan het personeel in de app hun logboek/roosteroverzicht bijhouden, maar ook houdt hij de statistieken van de bestemmingen bij (bijvoorbeeld technische weerberichten voor piloten) en kunnen de crewleden contact hebben. 

Bij deze ambitieuze club draaien ze hun hand niet om voor complexiteit en uitdaging: ze zijn namelijk een innovatie hub geworden voor de Canadese investeerder. Dat betekent dat ze innoverende nieuwe concepten oppakken. Wat dit werk uitdagend maakt is dat ze zich bezig moeten houden met enorm veel data en verschillende tijdzones. Er is eigenlijk geen ruimte voor fouten, je kunt je voorstellen dat de impact van een verkeerde eindbestemming grote gevolgen heeft! Maar dat schrikt jou niet af, toch?

Het team in Nederland bestaat uit vijftien man met de ambitie om dit jaar te verdubbelen. Werken wordt automatisch leuk en uitdagend als je met zo'n gedreven en professioneel team werkt als bij dit bedrijf. Omdat de eigenaar ook een top developer is, heeft hij er zeker voor gezorgd dat je met talentvolle en gelijkgestemde IT-ers komt te werken. Buiten het werk om, merk je dat je echt in de luchtvaartwereld terechtkomt. Zo ga je naar leuke feestjes en meetups binnen de luchtvaart. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!