Oracle DBA consultant binnen complexe database omgevingen - Zoetermeer

Zoetermeer

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In jouw rol word je verantwoordelijk voor het beheer van de database omgevingen van jouw klanten/opdrachtgevers en zal je hen in een adviserende rol begeleiden. Dit zal je gaan doen in Oracle omgevingen, wanneer je ook PostgreSQL ervaring hebt dan is dit helemaal mooi meegenomen. 

Om de klanten optimaal te bedienen en marktontwikkelingen bij te houden is het actueel houden van kennis van de medewerkers erg belangrijk. Daarom investeren ze veel in opleidingen en bijscholing binnen bovengenoemde database omgevingen. Buiten het feit dat dit belangrijk is voor de organisatie, is het ook juist voor jouw eigen ontwikkeling van belang.

In deze rol zal je zowel intern aan de slag gaan als op locatie bij de klant. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Je zal dan ook minimaal eenmaal per weer de klant op locatie bezoeken.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO ICT gerelateerde opleiding afgerond;
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met het beheren van Oracle omgevingen;
- Je hebt bij voorkeur kennis van PostgreSQL;
- Je hebt ervaring met Unix of Linux;
- Je voelt je thuis in een Consultancy rol;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je kan zelfstandig werken, maar je begeeft je ook gemakkelijk in een team.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend zo ontvang je een zeer goed marktconform salaris, een prima pensioenvoorziening, onkostenvergoedingen, bonusregeling, ruim voldoende vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop, mobiel etc.

Interesse? Ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected] Inhoudelijke vragen? 06-21 34 15 45.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor mijn klant in de regio Den Haag ben ik opzoek naar een ervaren Oracle Database Beheerder die flexibel te werk wilt gaan. Dit betekent dat je zowel op interne basis als op externe basis zal gaan werken. De organisatie is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van complexe database omgevingen van klanten en dit doen zijn al meer dan tien jaar. 

Naast het beheer van deze database omgevingen draagt de organisatie ook technisch hoogwaardige kennis over om zo de klanten optimaal te kunnen bedienen en laten functioneren. Ze werken voor verschillende grote bekende organisaties. 

De IT-sector ontwikkelt zich razendsnel en daarom is het op peil houden en doorontwikkelen van jouw kennis essentieel. Dit realiseert deze organisatie zich maar al te goed en om die reden investeren zij veel in opleiding en bijscholing binnen de database omgevingen waarin zij werken. Jouw eigen inbreng hierin wordt dan ook zeker gewaardeerd. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!