+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
7 uur geleden geplaatst • 63x bekeken

DevOps Engineer - Zevenaar Zevenaar • Exonet

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • € 3.650 - € 5.500 p/m
 • 32 - 40 uur
 • Geen diploma of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Bij Exonet gaan wij all-in op één totaaloplossing namelijk Managed Hosting. Vrijwel alles wat wij doen is maatwerk gebaseerd op Linux. Om dit maatwerk beheersbaar te houden automatiseren wij zoveel mogelijk. Dit vereist het doorlopend onderzoeken van nieuwe technieken en tijd vrijmaken om processen en daarmee de dienstverlening te verbeteren. Ligt jouw interesse in het verlengde van geautomatiseerd optimaliseren van systemen, operations processen en alles wat hierbij komt kijken? Wij komen graag in contact!

Wie zoeken we?

Een technische collega met een passie voor open source oplossingen en hosting. Je vindt jouw uitdaging in de samenwerking met developers die gebruik willen maken van CI/CD, containers, public cloud en andere cloud-native technieken voor hun meest kritische en complexe processen.

Je wordt graag uitgedaagd met complexe technische vraagstukken waarvoor geen standaardantwoord voorhanden is. Je hecht daarom waarde aan een informele organisatie waar naast hard werken voldoende ruimte is voor eigen inbreng, persoonlijke en professionele groei.

Wat ga je doen?

Als DevOps Engineer zorg je er samen met jouw collega's voor dat duizenden bedrijf kritische websites en applicaties 24/7 beschikbaar zijn. Je maakt onderdeel uit van ons Site Reliability Team dat momenteel uit 6 collega's bestaat. Je zet jouw kennis van operations en development in om maatwerk oplossingen te bedenken en te implementeren.

Je hebt samen met jouw team de volledige verantwoordelijkheid over de kritische operations processen en de onderliggende infrastructuur. Je zet jouw kennis van scriptingtalen (b.v. Python) in om onze processen te optimaliseren en te automatiseren waarbij security een belangrijk onderdeel is.

Als DevOps Engineer word je niet direct telefonisch benaderd door klanten. Je werkt samen met developers van onze klanten om gezamenlijk een bereikbare, veilige, snelle en schaalbare totaaloplossing te realiseren waarin websites en applicaties optimaal presteren. Je haakt vroegtijdig aan in de ontwikkelprocessen waar je vanuit jouw expertise meedenkt en een waardevolle bijdrage levert.

Functie-eisen

Een leergierige en technische gedreven collega met een grote voorliefde voor open source oplossingen. Je hebt tenminste twee jaar relevante werkervaring als DevOps Engineer waarbij meer ervaring absoluut een pré is.

Je hecht waarde aan een informele werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om nieuwe technieken en tools eigen te maken. Je beschikt bij voorkeur over een relevante vooropleiding maar ook een autodidact is van harte welkom.

Aanbod

Wij bieden

Een leuke baan waarin jij jezelf nooit hoeft te vervelen. Bij Exonet staan klanten, techniek en persoonlijke ontwikkeling centraal. Je wordt dagelijks uitgedaagd door vraagstukken van onze klanten en hebt daarbij 20 ervaren collega's om jouw passie mee te delen.
 • Aanvangssalaris tussen €3500 - €5000 bruto per maand;
 • Laptop, telefoon van werk en een leaseauto (of mobiliteitsbudget);
 • 25 vakantiedagen, tijd voor tijd regeling en wettelijke vakantiegeld;
 • Bonusregeling die afhankelijk is van het bedrijfsresultaat;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een goede vergoeding bij storingsdienst en/of overwerk;
 • Uitgebreide lunchregeling en friet op de vrijdag;
 • Gratis gebruik van een moderne fitnessruimte op kantoor.
Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over Exonet of de openstaande vacature?
Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) houdt voor ons de W&S Bureaus buiten de deur en vertelt jou graag meer over Exonet. Je kan hem bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-81288290 (ook WhatsApp).

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld en we respecteren een opzegtermijn bij een overstap richting Exonet. Wij denken graag in mogelijkheden en zijn flexibel qua planning!
Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit;
 • Telefonische kennismaking en doornemen informatie met Maykel Korndewal;
 • (Online) kennismaking met Robin Mulder of Jesper Weiland en Marees Bevers/ (virtuele) rondleiding in ons nieuwe kantoor;
 • Inhoudelijk gesprek en kennismaking met jouw toekomstige collega's van het Site Reliability Team.


Uren

32 - 40 uur
32-40 uur per week

Bedrijfsomschrijving

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de stille kracht achter duizenden bedrijf kritische websites en applicaties. Bij ons draait hosting nog om hoogwaardige, klantgerichte oplossingen waar techniek en kwaliteit centraal staan. We zijn er trots op dat we volledig onafhankelijk zijn en keuzes kunnen maken in het belang van onze klanten en medewerkers. "We doen iets goed, of we doen het niet" is de reden dat we na 20 jaar alleen nog doen waar we echt goed in zijn; Managed Hosting!

Exonet is geheel onafhankelijk, wij werken dus niet met investeerders of moederbedrijven. Wij doen het op eigen kracht, omdat wij de keuzes willen maken die in het belang zijn van onze klanten en ons team. Dat doen wij in de eerste plaats altijd op basis van de techniek. Exonet is opgericht en wordt geleid door techneuten. Dat zul je in alles gaan merken.

Je komt te werken op ons gloednieuwe kantoor (langs de A12 bij Zevenaar) dat van alle gemakken is voorzien. Naast een optimale werkplek is er ook veel ruimte voor ontspanning in het kantoor. Zo hebben wij een gameroom, een fitnessruimte en een terras met een barbecue. Daarnaast organiseren wij regelmatig hackathons, bedrijfsuitjes en andere leuke events.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in