30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
27 dagen geleden geplaatst • 61x bekeken

Software .Net Engineer | Misdaad bestrijden! Zeist • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 401 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Pensioenregeling
  • Engels (taal)

Vacatureomschrijving

Je komt in een jong team terecht van zowel slimme Junioren als ervaren Senior Software Engineers en Software Architecten. Heb jij een hoog instapniveau, dan ga je direct in het Platform team werken aan de core van het Software Platform. Heb je nog wat belangrijke zaken te leren, dan start je in het Project Team waarin je je bezig houdt met specifieke onderdelen van het grote Software Platform. Wij zoeken een teamplayer met een stevige technische achtergrond, iemand die houdt van een pragmatische aanpak en goed in kan schatten wat bepaalde veranderingen kunnen betekenen op de langere termijn. 

In deze functie bouw je en onderhoud je softwareplatform waar verhalen mee bedacht kunnen worden, door deze simulaties kan er logica gevonden worden in ongestructureerde data. Dit klinkt wellicht nog wat ingewikkeld, maar zodra je er eenmaal in het team veel mee werkt ga je vanzelf de logica er achter snappen. De kern is om misdaad voor te zijn door slimme scenario's te kunnen uitspelen via het softwareplatform.

Je werkt in deze functie met C# en .Net Core, uiteraard object georiënteerd. Je houdt jezelf en je team goed op de hoogte van de nieuwste technieken en tools op het gebied van software development binnen .Net omgevingen. Verder omarmd dit bedrijf zowel On Premise als Cloud oplossingen en daarom is het belangrijk dat je ervaren bent of open staat om goed te worden met Azure DevOps. Je doet verder aan webdevelopment en back-end development, developers worden hier opgeleid tot een T-shaped software developer. Het mooie aan deze functie is dat je van begin tot eind betrokken bent bij de specifieke ontwikkelprojecten waar je mee aan de slag gaat in teamverband!Functie-eisen

- Je hebt minimaal 3 jaar Software Develompent ervaring middels C#;
- Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur ook een afgeronde opleiding;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent gewend te werken volgens Agile/Scrum;
- Je vindt het leuk om nieuwe dingen aan te leren en ook kennis over te dragen;
- Je vindt het belangrijk om een meerwaarde te kunnen zijn voor onze maatschappij;
- Je bent communicatief goed vaardig, een teamplayer;
- Je hebt ervaring met back-end en webdevelopment.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een hele fijne organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Er wordt echt geluisterd naar jou als individuele medewerker, en je krijgt hier veel vrijheid om optimaal te kunnen functioneren. Zo is het mogelijk om vaste dagen thuis te werken en parttime te werken. Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, een goede pensioenregeling en alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden wat je mag verwachten bij een werkgever vind je hier zeker terug!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue! Je kunt hem bellen op: 06 - 25 26 94 23 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

De wereld veiliger maken middels een groot en multi-inzetbaar softwareplatform, daar mag jij aan meewerken bij deze organisatie! Gevestigd in de buurt van Zeist en nog een relatief klein bedrijf met ongeveer 40 medewerkers. Ze omschrijven zichzelf als een jong, innovatief en energiek bedrijf dat bouwt aan de nieuwste generatie software in de vorm van een softwareplatform dat zowel in de Cloud als On Premise gebruikt kan worden door verschillende instanties. Je levert het platform aan bijvoorbeeld de Politie, Ministeries, Nationale en lokale Overheidspartijen, maar ook commerciële bedrijven!

Je vindt binnen deze organisatie meerdere afdelingen terug die allemaal met elkaar verbonden zijn. Zo is er een IT team speciaal bezig met het platform, en is er bijvoorbeeld een Dev team dat specifiek bepaalde projecten oppakt. Je kunt als Software Engineer groeien binnen deze afdelingen en door deze veelzijdigheid is er de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot allround en zeer goede Senior Software Engineer! Wij zoeken voor deze organisatie een loyaal persoon voor de langere termijn. Je werkt aan zeer belangrijke software welke op nationale voet door (onder andere) staatsbedrijven wordt gebruikt!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in