Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
14 dagen geleden geplaatst • 21x bekeken

KAFKA Java Developer Zeist • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 426 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Java ontwikkelaar sta je aan de basis van het softwareproduct. Je ontwerpt, je ontwikkelt, je verbetert en je test.

De eindgebruiker van het softwarepakket plukt de vruchten van jouw doelgerichte inzet: hij krijgt een uitstekend softwareproduct dat doeltreffend en stabiel is, exact op maat gesneden voor zijn specifieke werksituatie.

Je beoordeelt de kwaliteit ende volledigheid van te ontwikkelen software. Verder neem je kennis van de programmeer richtlijnen en zorg je ervoor dat de ontwikkelde software voldoet aan de gestelde richtlijnen. Tot slot hou je jezelf op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van software. In deze functie wordt er nogal wat van je technische kunnen gevraagd. De producten waaraan je gaat werken zijn namelijk van hoog technisch niveau en het uiteindelijke resultaat van je werk wordt als een zegen gezien door de industrie.

De organisatie onderscheid zich verder met een bijzonder goede groei en ontwikkelingspad waarbij je door middel van persoonlijke training en opleiding wordt gevormd tot een autoriteit op je vakgebied.



Functie-eisen

Vanwege de groeiende vraag van klanten kunnen ze jou goed gebruiken om deze nog beter van dienst te kunnen zijn! Als Java Developer ga je meteen meedraaien op een van de lopende projecten die bij hun belangrijkste klanten speelt. Zo raak jij direct bekend met de manier van werken, hoge coding standaarden en gebruikte technologieën. Als snel zal jij hier je eerste functionaliteiten gaan opleveren, wanneer jij eenmaal bekend met de omgeving. Kenmerkend voor de organisatie is dat ze alleen aan langlopende nieuwbouw projecten werken. Dit zijn veelal projecten van grote opvang, waarbij volledige systemen van A tot Z worden ontwikkeld. Veelal gebruiken ze hiervoor Kafka, Spark en Java en nog een aantal andere prachtige technieken die je gaan helpen om de architectuur klaar te zetten en de pipelines te bouwen. Dit zijn altijd grote applicaties (met véél data) voor grote aantallen gebruikers en hoog maatschappelijk belang. Zo hebben jouw oplossingen een groot gebruikers publiek en zorg jij daarvoor voor veel impact voor mens en maatschappij.

Je krijgt een onbeperkt training budget en je jezelf nog verder kunt ontwikkelen zonder grenzen.

Je hebt minstens 1 jaar ervaring in softwareontwikkeling en affiniteit met alle volgende concepten en hebt ervaring met minstens enkele ervan waarbij Java en Kafka het belangrijkst zijn!:
Java 8;
The Spring Framework (including Spring Boot);
Automated Testing, Continuous Integration, Continuous Deployment;
Agile (Kanban / SCRUM);
SQL and NoSQL solutions;
Microservice Architectures;
Cloud Environments;
Maven;
JUnit / Hamcrest, Mockito, Wiremock;
Ansible;
RabbitMQ;
PostgreSQL & MySQL;
Docker;
Jira, Confluence, Bitbucket (Git), Jenkis & Sonar;
Kafka;
Apache Spark.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

De organisatie geeft veel om haar werknemers. Zo is het voor deze functie ook mogelijk om 32 uur te werken, om de work-life balans te behouden. Je werkt deels intern en deels bij de klant. Je ontvangt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een onbeperkt training budget, auto van de zaak, laptop en telefoon. Benieuwd naar de rest van de voorwaarden? Of andere vragen over deze toffe functie?

Neem gerust contact met Farid van Mastbergen op 0652 50 19 82 of mail je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een IT dienstverlener die bedrijven helpt met het oplossen van hun technische vraagstukken. De organisatie streeft naar langdurige klantrelaties waardoor ze een heel divers klantenportefeuille hebben opgebouwd. De organisatie is een middelgrote organisatie en telt op dit moment zo'n 60 medewerkers. Maar ze zijn nog altijd groeiende, mede omdat ze op het gebied van Data Analytics echt een voorsprong hebben op hun concurrenten. Het team is een gezonde mix van jong en oud die elkaar samen naar een hoger niveau tillen. Ze hechten bij deze organisatie waarde aan teambuilding, klantgerichtheid en een open en fijne werksfeer.

Momenteel zoeken ze naar een Java Developer met Kafka ervaring die bezig mag zijn met de mooiste projecten. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging waarbij je deel bent van een prachtige organisatie? Ze hebben hier prachtige arbeidsvoorwaarden en willen je graag toevoegen aan hun team!

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen



Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in