Python developer (Python, Django) - Zeist

Zeist

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een kleine, informele organisatie met een eigen softwareproduct zij we op zoek naar een medior of senior Python developer. Ze bieden een interessante baan met veel technische uitdaging maar ook de kans om met de organisatie mee te groeien, en jezelf te blijven ontwikkelen!

De organisatie:
Deze organisatie is leverancier van software (SaaS) voor advocaten en juridische professionals. Ze ontwikkelen, ondersteunen en implementeren de software inmiddels voor ruim 250 klanten in Europa en daarbuiten. Het team telt inmiddels zo’n 15 collega’s verdeeld over specialisten op het gebied van development, support en consultancy. Er zijn geen afdelingen wat ervoor zorgt dat iedereen redelijk allround bezig is. En ze zijn een softwarebedrijf, dus techniek staat altijd op één!

Verder is er veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Men komt ergens tussen 7 en 10 binnen en ze meten output, geen input. Dus wie niet scherp is neemt pauze en er is ruimte voor eenieder zijn privékwesties.


Functie

Momenteel zijn ze vanwege groei op zoek naar een nieuwe collega. Als Python developer bij deze organisatie zul je samen met je team op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies.

De focus binnen deze functie ligt echt op Python webdevelopment (Django), maar hiernaast is ervaring met front-end/mobile development erg mooi meegenomen. Hierin werken zij voornamelijk met Flutter. Tot slot is ervaring in DevOps ook een pré. Technieken die zij verder gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx.


Eisen

• Je herkent jezelf in de eerder beschreven punten
• Je hebt meerdere jaren ervaring als software developer
• Je hebt goede kennis en ervaring in Python en Django
• Affiniteit/ervaring in Flutter is een pré
• Affiniteit/ervaring op het gebied van DevOps is een pré


Aanbod

Ze bieden jou de kans om net zo hard te groeien als zij, zowel op persoonlijk vlak als in technische kennis en ervaring, arbeidsvoorwaarden en je work-life balance. Er heerst absoluut geen 9-5 mentaliteit. Verder bieden zij:

• Salarisindicatie € 3.000 tot € 4.500, - bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
• Laptop van de zaak
• Reiskotenvergoeding: 0,29 cent per km (0,10 belast, 0,19 onbelast)
• Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
• 25 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld
• Regelmatig leuke borrels en bedrijfsuitjes
• Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast!

Solliciteren?
Voor meer informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Contactgegevens:
Anne Taal | | 06-42455908 / 088-3218123 | www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Python Developer in Zeist