30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
30+ dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Informatieanalist Project groen staal Zaandam • Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • € 3.085 - € 4.386 p/m
 • 32 - 36 uur
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

De OD NZKG draagt bij aan de veiligheid, duurzaamheid en leefbaarheid in de regio. Wij verlenen vergunningen aan bedrijven, houden toezicht op de naleving van de regels en handhaven waar nodig. Het bedrijf Tata Steel in IJmuiden – dat lokaal, regionaal en landelijk veelvuldig in de aandacht staat – is een van onze grootste dossiers. Bij de uitvoering van ons werk daar, in mandaat van de provincie Noord-Holland, kunnen we jouw expertise als Informatieanalist goed gebruiken.

Als Informatieanalist bekijk je data van alle kanten. Je draagt bij aan de taken van onze Omgevingsdienst door vragen te stellen, naar verbanden te zoeken en deze inzichtelijk te maken. En natuurlijk door ons te adviseren. Denk bijvoorbeeld aan:

• Hoe kun je de overlast in Wijk aan Zee en omgeving in kaart brengen zodanig dat we omwonenden en beleidsmakers goed kunnen informeren?
• Hoe kun je de impact van uitstoot van verschillende fabrieksonderdelen goed visualiseren?
• Waarom krijgen we ineens meer meldingen van overlast uit een bepaald gebied, wat is er veranderd? Hoe kunnen we de werkelijke overlast in kaart brengen?
• Welke personen, bewonersgroepen, belangenorganisaties en instanties houden zich allemaal bezig met Tata Steel?

De uitkomsten van je analyses weet jij vervolgens goed te verkopen, zowel binnen als buiten de organisatie. Daarbij maak je met plezier gebruik van gelikte presentaties.

Jouw onderzoeksresultaten dienen ter ondersteuning, sturing en verantwoording van de werkzaamheden van de Omgevingsdienst. Met jouw kijk op data en je analytische blik, spar je dus de ene dag met een inspecteur die een controle gaat uitvoeren en de andere dag help je communicatie om het juiste antwoord op een vraag van een journalist te vinden. Zo gaat informatie echt leven.Functie-eisen

Je vind het leuk om mee te denken over de manier waarop informatie en data nuttig kunnen worden ingezet. Je wilt de onderste steen boven krijgen, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je hebt affiniteit met cijfers/gegevens en weet deze makkelijk te koppelen aan diverse vraagstukken en toepassingen.

Je hebt een nieuwsgierige en onderzoekende houding. Je volgt actuele ontwikkelingen (bijvoorbeeld plannen voor een windmolenpark, waterstof, groen staal) en brengt de verschillende stakeholders en belangen in kaart.

Met slimme queries weet je de speld in de data-hooiberg wel te vinden. Daarom ben je thuis in een programmeertaal (zoals Python en/of R) of beschik je over het talent om je die eigen te maken. Kennis van SQL is een pre. Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht. Heb je al kennis of enige ervaring met ons werkveld? Dat is ook een pre.

Verder vragen wij:

- een WO denk- en werkniveau;
- enige relevante werkervaring, bijvoorbeeld dankzij een traineeship;
- omgevingsbewustzijn en politiek-bestuurlijke sensitiviteit.Aanbod

 • Salaris­omschrijving

  Je gaat deel uit maken van een team met 5 collega’s die elkaar vinden in creativiteit, bevlogenheid en nieuwsgierigheid. We zoeken voortdurend naar slimme en nieuwe methoden om met data inzicht te bieden. Ons team is nog volop in ontwikkeling. Binnen dit team krijg jij alle vrijheid om mee te denken. Daarnaast ben je onderdeel van het Programmateam Tata Steel, met collega’s uit verschillende disciplines.

  Waar je ook werkt: op kantoor, thuis of op een andere locatie, wij bieden je de apparatuur en faciliteiten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Verder bieden wij een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

  Je salaris ligt – afhankelijk van je opleiding en ervaring – tussen de € 3.085,- en € 4.386,- bruto per maand (schaal 10 CAO provinciale sector). De omvang van de functie is tussen de 32 en 36 uur per week.

 • Maand­salarisMin €30 – Max. €4.386 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Contract­duur 1 jaar
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in